ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 20 syyskuu 2016 19:18

RoPS:n tavoitteena Klubia vastaan onnistunut ysikymppinen

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Juha Malinen Juha Malinen Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigassa panokset kovenevat sarjan loppusuoran häämöttäessä. Keskiviikkoiltana Helsingissä sarjakolmonen Rovaniemen Palloseura mittaa sarjan kärjessä porskuttavan Helsingin Jalkapalloklubin vireen.

Kun liigaa on pelaamatta enää kuusi ottelukierrosta, mitaleista taistelee vielä peräti seitsemän joukkuetta. RoPS-luotsi Juha Malisen mukaan loppusuoraa käydään kuitenkin hieman erilaisista lähtökohdista kuin viime kaudella.

- Hieman minut itsenikin yllätti se tieto, että juuri samassa vaiheessa kautta eli kuusi kierrosta ennen sarjan loppua meillä oli viime kaudella täsmälleen saman verran pisteitä kasassa kuin nyt. Viime kaudella olimme kovan ”hypetyksen” keskellä, tällä kaudella tuo ”hypetys” on kohdistunut muihin joukkueisiin ja me olemme saaneet olla siltä rauhassa, RoPS-luotsi kertoo.

Malinen uskoo, että RoPS pystyy tällä hetkellä pelaamaan voittavaa jalkapalloa ja taistelemaan tasaväkisesti myös Klubia vastaan.

- Olemme löytäneet peliimme ne asiat, joilla pelataan voittavaa jalkapalloa. Vielä emme kuitenkaan ole onnistuneet säilyttämään tasoa koko 90 minuuttia ja nyt tavoitteena onkin, että Helsingissä saamme kasaan kokonaisuutena onnistuneen ysikymppisen, vaikka vastus onkin kovinta mahdollista A-luokkaa, Malinen toteaa.

Kuluva viikko on tärkeä molemmille joukkueille, mutta erityisesti isäntäjoukkue HJK:lle viikko on erittäin merkittävä.

- HJK:n kohdalla viikon tärkeyttä korostaa lauantaina pelattava Suomen Cupin finaali, jossa joukkue taistelee yhdestä ”kannusta” liigamestaruuden lisäksi, Malinen tietää.

HJK on materiaaliltaan Veikkausliigassa omalla tasollaan ja parhaimmillaan RoPS-luotsi Malisen mukaan ihan suvereeni joukkue Suomessa.

- Nimet Annan, Tatomirovic ja Taiwo esimerkiksi ovat sellaisia nimiä, jotka nostavat joukkueen pelin ihan toiselle tasolle. Pelvas ja Morelos on sellainen kärkipari, joka tietää meille hyvin haasteellista, mutta onnistuessamme palkitsevaa keskiviikkoiltaa, Malinen sanoo.

 

Luettu 2058 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309