ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 08 syyskuu 2016 00:30

Ilves kova haaste RoPS:lle Tampereella

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Juha Malinen Juha Malinen Kuva: Oona Sarajärvi

Veikkausliigan kolmonen Rovaniemen Palloseura kohtaa maaottelutauon jälkeen perjantaina Ilveksen Tampereella. Vain kolme pistettä liigakolmosen perässä oleva Ilves ei hevillä pisteistä kotikentällään luovu.

- Nyt on liigan loppusuora alkanut ja kolmatta kertaa kohtaamme perjantaina Ilveksen. Ilves on kotikentällään todella vaikea vastus, jolla on tilastot puolellaan. Ilves on ollut tähän saakka liigassa kauden positiivisin yllättäjä, jota vastaan ei varmasti helppoa ottelua ole luvassa, RoPS-luotsi Juha Malinen tuumaa.

RoPS ei Malisen mukaan voi lähteä ”kävellen” peliin, vaan alusta saakka pitää olla täysi höyry päällä.

- Meidän joukkueelle on viime aikoina tapahtunut paljon hyviä asioita ja esimerkiksi tänään saimme harjoituksissa peräti 20 miestä mukaan treeneihin. Pitkästä aikaa kasassa oli noin suuri määrä pelaajia, iloitsee Malinen.

RoPS täydensi miehistöään juuri ennen siirtoikkunan sulkeutumista kahdella pelaajalla. Mukaan kokoonpanoon tulivat kolmekymppinen espanjalainen Jose Antonio Galan Pedrosa ja HJK:sta nuori Lassi Järvenpää.

- He ovat hyviä lisiä meidän kokoonpanoon. Nyt pääsemme otteluun lähes parhaalla kokoonpanolla, poissa on vain loukkaantunut Michal Mravec. Enää pitää päättää, millaisella avauskokoonpanolla otteluun lähdemme, puntaroi RoPS-valmentaja Malinen helpottuneena.

RoPS:n ja Ilveksen kahdessa aiemmassa tämän kauden kohtaamisessa on RoPS tehnyt kaksi maalia ja päästänyt yhden. Kovin suurta maali-iloittelua tuskin tässäkään kohtaamisessa on luvassa.

- Odotettavissa ei ole mitään suurimaalista ottelua tälläkään kertaa, sillä molemmat joukkueet haluavat pitää oman päänsä puhtaana. Saa nähdä millaiset luvut perjantaina Tammelan stadionilla taululle saamme aikaan, sanoo RoPS-luotsi Juha Malinen odottavana.

Ilveksen ja Rovaniemen Palloseuran välinen ottelu alkaa perjantaina 9.9.2016 kello 18.30. Ottelua näytetään suorana Keskuskentällä RoPS:n VIP-tiloissa. Tarjoilusta huolehtii Oliver’s Corner. Ottelu näkyy myös Ruutu+ ja IS Extra –palveluiden kautta.
 
Pelaamalla Veikkauksen kohteita RoPS:n nettisivujen kautta tuet samalla RoPS:n junioritoimintaa. RoPS:n kaikki Veikkauksen vetokohteet löytyvät osoitteesta: www.rops.fi/veikkaus

 

Luettu 2493 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309