ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 23 elokuu 2016 21:01

RoPS löytänyt oikeita suuntaviivoja Ilves-ottelun alle

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Juha Malinen Juha Malinen Kuva: Oona Sarajärvi

Syyssateiden jo lähestyessä tunnelma Veikkausliigassa kuumenee ja taistelu mitaleista kiihtyy. Rovaniemen Palloseura matkustaa keskiviikoksi Tampereelle paikallisen Tampereen Ilveksen vieraaksi.

Joukkueet kohtaavat tälle kaudelle vasta toistamiseen. Huomenna pelataan huhtikuulta Tampereen kenttäongelmien vuoksi elokuulle siirretty rästiottelu. Kesäkuussa Rovaniemellä RoPS pöllytti Ilvestä Robert Taylorin maalilla 1-0.
 
Veikkausliigan tulokasvalmentaja Jarkko Wiss on piiskannut Tupsukorvat suoranaiseen kiitolaukkaan. Ilves on hävinnyt kotonaan ainoastaan kertaalleen. Sarjassa Ilves on seitsemäntenä edelleen tiiviisti mitalitaistelussa mukana.
 
- Haaste on kova. Ei ole tuuria, että Ilves on näin korkealla. Heillä on hyvin kasattu joukkue, jolla on yhtenäinen pelitapa sekä ennakkoluulottomia pelaajia, RoPS:n päävalmentaja Juha Malinen kehuu.
 
- Haasteita on ollut myös omassa tilanteessamme. Olemme joutuneet paneutumaan hiukan eri tavalla pelimme sisältöön, mutta näyttäisi siltä, että oikeita suuntaviivoja on löytynyt.
 
Viikolla tunnelma RoPS:n harjoituksissa on ollut silminnähden rento. Kahden edellisen ottelun tulokset on käsitelty. Nyt keskitytään niihin otteluihin, jotka odottavat edessä.
 
- Uuden keskushyökkääjän sisäänajoon käytetään jokaisissa harjoituksissa aikaa. Meidän on opittava tuntemaan hänen toimintatapansa, samoin kuin hänen on sopeuduttava meidän raameihin, Malinen kertaili laatimastaan ohjelmasta.
 
- Samalla meillä on paljon hyviä asioita tuloillaan. Ville Saxman on palaamassa vahvasti sisään, Antti Okkosen pelituntuma paranee ja Janne Sakselaakin voidaan odottaa takaisin. Plusmerkkistä orastaa vahvasti monella puolella.
 
Keskiviikon ottelun alle Juha Malinen nostaa esiin muutamia pääseikkoja, joihin Ilveksen pelissä kannattaa kiinnittää huomiota.
 
- Ilveksellä on oma selkeä pelityylinsä, johon kuuluu paljon hyvää. Yksi on nopeat tilanteenvaihdot, varsinkin positiiviset tilanteenvaihdot. He lähtevät hyökkäyksiin todella tehokkaasti, Malinen varoittaa.
 
- Nuori Mikael Soisalo sekä uusi laituri Yoro Ly tuovat heidän peliinsä vauhtia ja eteenpäin menemistä. Samoin koko keskikenttä Emile Paul Tedndengin johdolla sekä uusi keskushyökkääjä Yunus Sentamu lukevat toisiaan hienosti.

Tampereen Ilveksen ja Rovaniemen Palloseuran välinen ottelu alkaa keskiviikkona 24.8. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana Ruutu+ ja IS Extra -palveluiden kautta. Ottelua voi seurata vapaasti myös RoPS:n vip-tiloissa.
 
RoPS:n junioritoimintaa tuet pelaamalla Veikkauksen vetokohteita osoitteesta: www.rops.fi/veikkaus

Teksti: Pasi Pikkupeura
Kuva: Oona Sarajärvi
© 2016 RoPS

Luettu 2498 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309