ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 20 elokuu 2016 23:05

RoPS hakee yhtä uutta pelaajaa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
RoPSin Michal Mravec Eurooppa-liigan pelissä Shamrock Rovers FC:tä vastaan. Nyt loukkaantuneen Mravecin tilalle etsitään uutta pelaajaa. RoPSin Michal Mravec Eurooppa-liigan pelissä Shamrock Rovers FC:tä vastaan. Nyt loukkaantuneen Mravecin tilalle etsitään uutta pelaajaa. Kuva: Jussi Leinonen

Jalkapallon siirtoikkuna sulkeutuu perjantaina 2.9. RoPSin pelaajatilanne muuttui, kun viime aikoina erinomaisesti keskikentän pohjapelaajana esiintynyt Michal Mravec loukkaantui perjantaina harjoituksissa vakavasti.

Miehen jalka on kipsissä, mutta virallista diagnoosia ei ole vielä tehty. Pahimmassa tapauksessa slovakin kausi on ohi.

– Siltä se vaikuttaa. Fysioterapeutin arvion mukaan jalka on neljä viikkoa kipsissä ja sen jälkeen alkaa kuntoutus, eli kausihan olisi sitten siinä, Juha Malinen arvioi.

– Sääressä ja nilkassa vammoja on, mutta maanantaina kuulemme lopullisen diagnoosin ja toivomme tietenkin positiivisia uutisia.

RoPS etsii joka tapauksessa vielä yhtä uutta pelaaja loppukaudeksi.

– Huonoa ei kuitenkaan kannata ottaa, Malinen painottaa.

Malisen mukaan seuran on mietittävä tarkkaan millaisen pelaajan se nyt hankkii.

– Seuraava peli ja Mravecin tilanne näyttävät paljon. Lähtökohtaisesti haemme hyökkäyspään pelaajaa, mutta mukana on vielä monta muuttujaa. Miten Prosa onnistuu ja millainen toipumisaikataulu Aapo Heikkilällä on?

Markku Saukko
© 2016 Lapin Kansa

 

Luettu 317 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309