ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 19 elokuu 2016 17:46

Malinen varoo kovavireistä PS Kemiä

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Juha Malinen Juha Malinen Kuva: Oona Sarajärvi

Kauden kolmas Lapin derby Rovaniemen Palloseuran ja PS Kemin välillä otellaan huomenna lauantaina Kemin Sauvosaaren luonnonnurmella. RoPS on voittanut joukkueiden molemmat edelliset kohtaamiset, kesäkuussa Sauvosaaressa 2-0 ja reilu viikko sitten Keskuskentällä 5-0.

RoPS:n päävalmentaja Juha Malinen haluaa unohtaa näiden otteluiden loppunumerot.
 
- Edellisten kohtaamisten tuloksista on etua ainoastaan Kemille, Malinen huomauttaa.
 
- Jos me alkaisimme niitä muistelemaan, se olisi meille vain taakaksi. Meidän täytyy etsiä voimat ihan muista asioista, ja sitä olemme koko tämän viikon tehneet.
 
Kesän lyhyen suvantovaiheen jälkeen Kemissä on onnistuttu kääntämään joukkueen kurssi uudelleen kohti myötätuulta. Tällä hetkellä PS Kemi on kuntopuntarissa kolmantena. Alla on arvokas 3-1 -kotivoitto FC Interistä. RoPS puolestaan kärsi pitkästä aikaa ensimmäisen tappionsa häviämällä viime lauantaina SJK:lle samoin 3-1 -lukemin.
 
- Emme juurikaan katsele kuntopuntareita, vaan puhumme viimeisen viikon vireestä. Kemin itsetunto on tällä hetkellä vahva, Malinen varoittaa.
 
- He ovat löytäneet uusista pelaajista oikeita palasia joukkueeseensa. Edellisestä voitosta heillä on ollut vielä viikko lisää aikaa hitsaantua yhteen. Kemissä tiedetään, että omalla pelillään he ovat vaarallisimmillaan.
 
Napapiirillä jouduttiin kuluneella viikolla käsittelemään 10 ottelun tappiottoman putken katkeamista Seinäjoella.
 
- Tappion jälkeen joukkueen kanssa on aina tekemistä, jotta osataan keskittyä oikeisiin asioihin. Mutta kyllä minä pelaajani tunnen. Siellä on kunnianhimoisia urheilijoita, joilla on palava halu näyttää, Malinen luottaa.
 
Lisämausteensa otteluun tuo PS Kemin kapteenin ja pitkäaikaisen tehohyökkääjän Billy Ionsin jäähyväiset. Tämän ottelun jälkeen Ions siirtyy Pohjanmaalle Seinäjoen Jalkapallokerhon riveihin. Paikallisottelun lisäksi PS Kemillä on aivan erityinen syy pelata paitsi joukkueelle ja kaupungille myös Billy Ionsille.
 
-  Yleensäkin derby-otteluissa kaikki sarjataulukkoon liittyvät, kakki entiset tekemiset täytyy kyetä unohtamaan ja keskittyä vain kyseiseen hetkeen, Malinen painottaa.
 
-  Ei ole vaikea ennustaa, että joudumme Sauvosaaren kapealla kentällä todella kovaan paikkaan. Meidän valmistautumisen täytyy onnistua todella nappiin, jotta saisimme haettua Kemistä sen mitä tavoittelemme.

PS Kemin ja Rovaniemen Palloseuran välinen ottelu alkaa lauantaina 20.8.2016 kello 16.00. Ottelua näytetään suorana Keskuskentällä RoPS:n VIP-tiloissa. Tarjoilusta huolehtii Oliver’s Corner. Ottelu näkyy myös Ruutu+ ja IS Extra –palveluiden kautta.
 
Pelaamalla Veikkauksen kohteita RoPS:n nettisivujen kautta tuet samalla RoPS:n junioritoimintaa. RoPS:n kaikki Veikkauksen vetokohteet löytyvät osoitteesta: www.rops.fi/veikkaus

Teksti: Pasi Pikkupeura
Kuva: Oona Sarajärvi

 

Luettu 2172 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309