ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 07 elokuu 2016 14:24

Nganbe Nganbe odottaa kauden kovinta ottelua

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Jean Fridolin Nganbe Nganbe Jean Fridolin Nganbe Nganbe Kuva: Pasi Pikkupeura

Rovaniemen Palloseura kohtaa tänään Veikkausliigan kärkiottelussa Vaasan Palloseuran. Kyseessä on todellinen kuuden pisteen ottelu. Voitto Vaasasta nostaisi RoPS:n takaisin kärkikolmikkoon. Tappiokaan ei rästipelien vuoksi olisi katastrofi, mutta mutkistaisi ensi kesän euromatkaa huomattavasti.

Itsekin Vaasan Palloseuraa kaudella 2014 edustanut RoPS-laituri Jean Fridolin Nganbe Nganbe uskoo yleisön viihtyvän Keskuskentän lehtereillä. Sekä RoPS että VPS haluavat olla kentällä aktiivisia.
 
- Vastakkain on kaksi joukkuetta, jotka molemmat pyrkivät pelaamaan, Nganbe Nganbe arvioi.
 
- Ottelusta tulee taatusti fyysinen. Samalla, vaikka kovaa pelataankin, molemmat joukkueet ovat myös erittäin taktisia. Sen voi varmuudella ennustaa, ettei iltapäivästä tule helppoa kummallekaan.
 
Sekä Rovaniemen Palloseuran että Vaasan Palloseuran kaudet ovat kulkeneet lähes samalla kaavalla. Alkukaudesta molempien peli takkusi, ja sijoitus sarjataulukossa oli puolivälin alapuolella. Kesäkierrosten jälkeen RoPS ja VPS ovat rinnatusten kuntopuntarin kärjessä taistellen kiivaasti mitalisijoista.
 
- Tämä on melko tyypillinen kuva Veikkausliigassa. Ensimmäiset kierrokset kuluvat vielä pitkälti oman pelitavan etsimiseen, mutta kesä on jo kovaa kamppailua, Nganbe Nganbe näkee.
 
- Kyse ei ole niinkään siitä, että joukkueet kasattaisiin myöhään, vaan joukkueissa on talven aikana paljon vaihtuvuutta. Pelaajia tulee eri maista ja erilaisista taustoista, ehkä täysin erilaisen jalkapallon parista. Joskus asiat loksahtavat kohdalleen 6-7 ottelun jälkeen, joskus saattaa kestää 15 peliäkin.
 
Napapiirillä asiat ovat selvästi loksahtaneet. Joukkueen ilmapiiri on rento, viimeaikaiset tulokset lupauksia herättäviä ja työmoraali korkealla.
 
- Meillä on hyvä perhe, olemme yhtä. Tietenkin Borren lähtöä Australiaan tulee ikävä, mutta pärjäämme varmasti ilmankin. Ja jos emme, niin kutsutaan kaveri takaisin, Nganbe Nganbe hymyilee.
 
- Mutta olemme kaikki ylpeitä Borresta. Nyt muille tulee vain lisää vastuuta. Juha jaksaa muistuttaa, että sitä minunkin ensimmäistä maalia vielä odotellaan. Mutta kyllä se sieltä, syöttötili sentään on jo auki.
 
Rovaniemen Palloseuran ja Vaasan Palloseuran välinen ottelu pelataan tänään sunnuntaina Keskuskentällä kello 18.30. Porit, kanttiinit ja Oliver's Cornerin myyntipisteet aukeavat kello 17.30. Ennakkolippujen myynti jatkuu kello 17.15 saakka RoPS:n Bingolla, Prismassa sekä Ticketmasterin netissä osoitteessa: www.ticketmaster.fi
 
Ottelu näkyy suorana IS Extra ja Ruutu+ -palveluissa sekä VeikkausTV:ssä. RoPS:n junioritoimintaa tuet pelaamalla RoPS:n Veikkauksen vetokohteita osoitteesta: www.rops.fi/veikkaus

Teksti ja kuva: Pasi Pikkupeura
© 2016 RoPS

 

Luettu 2029 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309