ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 06 elokuu 2016 00:26

VPS iso mittari RoPS:lle sunnuntaina

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura kohtaa sunnuntain Veikkauslíigakierroksella kotikentällään Rovaniemen Keskuskentällä hyvässä lennossa olevan Vaasan Palloseuran. RoPS-luotsi Juha Malinen odottaa ottelusta yhtä kesän kohokohdista Rovaniemellä.

- Rovaniemeläisten on hyvä tietää miltä portilta sisään Keskuskentälle tulevat, sillä jos myöhässä tulevat, istumapaikat ovat jo menneet. Uskon, että tulossa on kauden suurin ottelu Rovaniemellä, RoPS-valmentaja Juha Malinen luottaa vahvasti.

Malisen mukaan VPS on yksi kauden sensaatioista, joten luvassa on kova otatus kotijoukkueelle.

- VPS on tämän kauden sensaatio Veikkausliigassa. Voi hyvin sanoa, että sunnuntaina pelaamme ikään kuin ensi kauden europelipaikoista, Malinen toteaa.

VPS on hämmästyttänyt tällä kaudella kaikki jalkapalloa seuraavat suomalaiset.

- Kyllä VPS on hämmästyttänyt kaikki pallonhallintapelillään. Esimerkiksi nimet Soiri, Clennon ja Morrisey ovat hyviä esimerkkejä siitä. Täytyy jo tässä vaiheessa kautta kiittää Vepsin toimintaa, sillä he ovat saaneet tälle kaudelle uuden stadionin sekä joukkueen huippukuntoon. VPS on sunnuntaina meille iso mittari, Juha Malinen uskoo.

Rovaniemeläisillä riittää Malisen mukaan työsarkaa siinä, että saisivat haluamansa keskikentän haltuunsa.

- Edellisessä liigaottelussa Kuopiossa olimme poikasia, nyt pitää löytää kentältä miehiä, jotta saamme Vepsin aisoihin, Malinen tietää.

RoPS pelaa sunnuntaina toiseksi viimeisen ottelun tällä kaudella kärkimiehenään maalitykki Aleksandr ”Boris” Kokko. Se tuo muille RoPS-pelaajille lisää haasteita.

- Nyt kun Boris lähtee Australiaan, täytyy miehelle löytyä joukkueesta paikkaajia. Akselin Muinonen, Mäkitalo, Nganbe Nganbe ja Oluremi täytyy ottaa Boriksen lähdettyä suurempi rooli ja vastattava joukkueen hyökkäyspelistä, Malinen sanoo.

Veikkausliigan ottelu RoPS - VPS sunnuntaina 7.8.2016 klo 18.30. Ottelu näytetään suorana Ruutu+ is IS Extra -palveluissa. RoPS:n kaikki veikkausvetokohteet löytyvät osoitteesta: www.rops.fi/veikkaus

Ennakkoliput ovat myynnissä Ticketmasterin palvelupisteissä RoPS:n Bingolla ja Prismassa sekä netissä osoitteessa: http://www.ticketmaster.fi/event/rops-vps-lippuja/173957

 

Luettu 2433 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309