ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 05 elokuu 2016 19:15

Aleksandr Kokko siirtyy Australian pääsarjaan

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Aleksandr Kokko Aleksandr Kokko

Rovaniemen Palloseuraa kaudesta 2012 edustanut keskushyökkääjä Aleksandr Kokko siirtyy Australian pääsarjassa pelaavan Newcastle Jetsin riveihin. Kokon sopimus Newcastle Jetsin kanssa on kaksivuotinen.

Tieto Newcastle Jetsin kiinnostuksesta RoPS-hyökkääjää kohtaan saatiin kuluvalla viikolla. Kokko haluaa kiittää seuran suhtautumista hänelle nopealla aikataululla avautuneeseen mahdollisuuteen.
 
- Olen todella otettu, kuinka seurakin iloitsi puolestani. Minun on annettava iso tunnustus Risto Nivalle, Petri Jaatiselle ja Jari Ilolalle. Kaikki keskustelut hoidettiin lämpimässä hengessä.
 
- Henkilökohtaisella tasolla olen tietenkin onnellinen, että saan ottaa urallani seuraavan askeleen. Pääsen näyttämään, että pärjään myös Veikkausliigan ulkopuolella, tyytyväinen Aleksandr Kokko kertoo.
 
Rovaniemen Palloseuran seurajohdossa haluttiin tukea Kokon lähtöä kansainvälisille kentille.
 
- Kokon ulkomaansiirtoa on odotettu vuosia, emmekä missään nimessä halunneet olla sille esteenä tai hidasteena, RoPS:n toimitusjohtaja Petri Jaatinen sanoo.
 
- Hän on tehnyt seuran eteen pitkän ja arvokkaan päivätyön. Kaikki tietävät Kokon saavutukset ja merkityksen koko Rovaniemelle. Tämä oli vähintä, mitä saatoimme hänen hyväkseen tehdä.
 
Viime kaudella Veikkausliigan maalikuninkuuden voittanut Aleksandr Kokko jättää taakseen mittavat saappaat. Vaikka saappaille ei etsitäkään suoraa täyttäjää, näkee Petri Jaatinen myös tilanteen positiivisen puolen.
 
- Muutos kirpaisee aina, mutta toisaalta muutos on samalla mahdollisuus. Korvaajaa Kokolle on mahdoton löytää, mutta nyt jollekin uudelle kaverille avautuu tilaisuus päästä näyttämään omat kykynsä.
 
Aleksandr Kokko nähdään Rovaniemen Palloseuran väreissä vielä 7.8. sekä 10.8. pelattavissa RoPS:n ja VPS:n sekä RoPS:n ja PS Kemin välisissä otteluissa. Australiaan hänen on määrä matkustaa PS Kemi -ottelun jälkeen.

Teksti: Pasi Pikkupeura
© 2016 RoPS

Luettu 2904 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309