ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 26 heinäkuu 2016 15:59

Taylor: Sama työmoraali jatkuu

Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Robert Taylor Robert Taylor Kuva: Oona Sarajärvi

Robert Taylor laukoi sunnuntaisella rangaistuspotkumaalillaan itsensä Rovaniemen Palloseuran maalipörssin jaetulle kärkisijalle yhdessä Aleksandr Kokon kanssa.

Kauden kuudennen maalinsa lisäksi Taylor merkkasi itselleen ottelun parhaimman pelaajan maininnat sekä Rönkä Voimaraadilta että IS Tähtiraadilta.
 
Ottelussa RoPS - kuten myös vastustaja HIFK - sai luotua riittävästi laadukkaita tekopaikkoja myös pelitilannemaalin luomiseen. Pelitilannemaalia ei syntynyt kumpaankaan päähän, mutta se ei ollut päällimmäisenä Robert Taylorin mielessä.
 
- Joskus on tuollaisia pelejä, ettei paikoista osuta. Tärkeintä on, että ylipäätään luodaan paikkoja. Ja sitäkin tärkeämpää oli ottaa voitto heti Kroatia-tappion perään. Saatiin taas nostatettua kopissa fiilistä.
 
- Lisäksi pilkku taisi olla ensimmäinen meille vihelletty rangaistuspotku koko kautena. Lopultakin myös näin päin. Alkukaudestahan se ei meinannut pomppia meille sitten millään. Eikä sillä ole väliä, mistä maali tulee. Pilkutkin täytyy ansaita, Taylor näki.
 
HIFK-voiton myötä RoPS nousi maalieron turvin Veikkausliigassa kolmanneksi ennen VPS:n maanantaista ottelua. Kauden alla joukkue asetti tavoitteekseen europelipaikan uusimisen. Nyt kauden puolivälissä joukkue on tarkalleen itselleen laatimassa kurssissa.
 
- Nyt täytyy jatkaa tällä samalla työmoraalilla ja yrittää pitää jätkät kunnossa, Taylor painottaa.
 
- Tähän nykyiseen kokoonpanoon kun saamme vielä Aleksandr Kokon, Aapo Heikkilän ja Ville Saxmanin takaisin, niin tulemme olemaan loppukaudesta kova ryhmä. Pystytään varmasti raapimaan vielä melkoinen kasa pisteitä.
 
Rovaniemen Palloseuran kausi jatkuu tulevan viikon sunnuntaina Kuopiossa paikallista palloseuraa vastaan. Sitä ennen RoPS:n päävalmentaja Juha Malinen on luvannut joukkueelleen parin päivän vapaat ennen harjoitusten jatkumista ensi keskiviikkona.
 
- Viimeinen kuukausi ollaan oltu melkoisessa lennossa. Pieni tauko tekee varmasti hyvää erityisesti niille, jotka ovat pelanneet enemmän. Parikin päivää virkistää jo paljon, Taylor uskoo.
 
- Sunnuntaina on taas kova peli tiedossa. Vähän jäi hampaankoloon viimeisestä KuPS-ottelusta, joka pelattiin Oulussa ja hävittiin maalilla. Se olisi pitänyt voittaa, mutta nyt mennään Kuopioon ja hoidetaan homma kotiin.
 
Kuopion Palloseuran ja Rovaniemen Palloseuran välinen ottelu sunnuntaina 31.7. alkaa kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana Ruutu+ ja IS Extra -palveluissa.

Teksti: Pasi Pikkupeura
Kuva: Oona Sarajärvi
© 2016 RoPS

 

Luettu 1003 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309