ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 20 heinäkuu 2016 21:16

RoPSin Juha Malinen: joukkueen itseluottamus on korkealla

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Rovaniemen Palloseura valmistautui tärkeään europeliin keskiviikkona viimeistelyharjoitusten merkeissä. Rovaniemen Palloseura valmistautui tärkeään europeliin keskiviikkona viimeistelyharjoitusten merkeissä. Kuva: Anssi Jokiranta

Rovaniemen Palloseuran päävalmentaja Juha Malinen odottaa innoissaan torstai-illan koitosta Zagrebissa NK Lokomotivaa vastaan.

– Vastustaja on hyvä ja nyt on hieman erilaiset olosuhteet kuin viime viikolla. Joukkueen itseluottamus on korkealla ja voimme käyttää kaikkia pelaajia, Malinen totesi keskiviikkona virallisessa lehdistötilaisuudessa.

RoPS lähtee toiseen osaotteluun kohtuullisista asemista kun ensimmäinen osaottelu päättyi Rovaniemellä lukemin 1-1.

– Yksi peli on takana ja tiedämme vastustajan nyt paremmin. Odotamme kovaa peliä täällä, RoPSin Oluremi sanoi.

RoPSin Michal Mravec totesi pressissä, että NK Lokomotiva Zagrebilla on taitava ja nuori joukkue. Mravecin mukaan tunnelma RoPS-leirissä on tällä hetkellä erinomainen.

– Voitimme viime viikonloppuna tärkeän vierasottelun Veikkausliigassa. Se ja kaikki viime aikojen hyvät tulokset antavat lisää itseluottamusta torstaina pelattavaan otteluun.

Myös Juha Malinen pitää NK Lokomotivaa todella taitavana joukkueena.

– He eivät saa liikuttaa palloa ilman meidän prässiä, muuten he saavat otteen pelistä.

Mikko Kinisjärvi
© 2016 Lapin Kansa

 

Luettu 346 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309