ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 19 heinäkuu 2016 17:04

RoPSilla Zagrebissa kuumat treenit loistavissa puitteissa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Juha Pirilä nautiskeli Zagrebin aurinkoisissa harjoituksissa. Takana tulee Antti Okkonen. Juha Pirilä nautiskeli Zagrebin aurinkoisissa harjoituksissa. Takana tulee Antti Okkonen. Kuva: Markku Saukko

Eurooppa-liigan toisen karsintakierroksen 2. osaotteluun valmistautuva Rovaniemen Palloseura harjoitteli tiistaina Zagrebissa jo kello 11 paikallista aikaa.

Päävalmentaja Juha Malinen halusi pitää harjoitukset aamupäivällä, jotta lämpötila pysyisi edes siedettävissä lukemissa. Silti mittari näytti kolmeakymmentä plusastetta. RoPS harjoitteli NK Lokomativa Zagrebin harjoituskeskuksessa. Keskuksessa oli kaksi täysimittaista luonnonnurmikenttää, pienempiä kenttiä ja myös tekonurmikenttä. Keskuksessa oli myös ravintola, jossa Lokomotivan pelaajat usein ruokailevat.

– Todella hyväkuntoinen kenttä, Malinen tuumi.

 RoPSin taustajoukkoja Matti Kutila, päävalmentaja Juha Malinen ja Ossi Koskela (Kuva: Markku Saukko)

Kovan kuumuuden takia RoPSin pelaajat tuunasivat pelivarusteistaan hauskoja hellevirityksiä. Shortsit muuttuivat vanhan liiton “uikkarimalleiksi”.

– Ihanaa, tämä on kuin Afrikassa, rakastan tätä, Jean Fridolin Nganbe Nganbe nauraa ja osoittaa keskellä taivasta paahtavaa aurinkoa.

– Aivan kuin kotona, aina rauhallinen Gamgian maajoukkuekapteeni Abdou Jammeh myhäilee.

Meininki treeneissä oli iloinen ja vapautunut. Myös supertärkeä, ensimmäisessä osaottelussa loukkaantunut Aleksandr “Boris” Kokko harjoitteli ja on tällä hetkellä jo lupaavassa pelikunnossa.

 Jarkko Lahdenmäki (vas.), Juha Pirinen, Aleksandr Kokko ja Mika Mäkitalo pitävät hauskaa. Vettä kului treeneissä hurjat määrät. (Kuva: Markku Saukko)

Harjoitusten lopuksi joukkue ampui rangaistuspotkuja. Rangaistuspotkukilpailuun mennään torstaina, jos peli on jatko-ottelun jälkeen 1-1.

RoPS harjoittelee peliareenalla Kranjčevićeva-stadionilla keskiviikkona kello 18.00 paikallista aikaa.

Itse otteluun RoPS tarjoaa kannattajilleen liput ilmaiseksi. Lippujen jakopaikka Zagrebissa ilmoitetaan keskiviikkona.

Markku Saukko
© 2016 Lapin Kansa

 

Luettu 392 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309