ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 16 heinäkuu 2016 17:02

Malinen: ”Intensiivinen peli tiedossa Lahdessa”

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Juha Malinen Juha Malinen Kuva: Oona Sarajärvi

Rovaniemen Palloseura matkustaa sunnuntain Veikkausliigakierrokselle Lahteen euro-ottelukiireidensä keskellä.

RoPS-luotsi Juha Malisen mukaan tiedossa on kova kamppailu, joka jatkaa RoPS:n tasokkaiden kohtaamisten sarjaa.

- Olemme palautuneet torstain euro-ottelusta hyvin, väsymys ei tunnu missään. Intensiivinen peli on Lahdessa tiedossa, se palvelee meitä hyvin ensi viikon torstain euro-ottelua varten, Malinen toteaa.

Välillä loukkaantumisten vuoksi melkoisen pieneksi supistunut RoPS:n pelaajarinki on tällä hetkellä hyvässä jamassa ja RoPS matkaa Lahteen peräti 19 pelaajan voimin.

- Kyllä meillä on kaikki pelaajat käytössä. Kokoonpano tulee olemaan hyvä. Pari pientä ”puujalkatapausta” on ollut, mutta nekin kuntoutuvat sunnuntaihin mennessä, RoPS-luotsi myhäilee tyytyväisenä.

FC Lahden joukkuetta Malinen pitää kovatasoisena joukkueena, joka pelaa kovaa ja suoraviivaista peliä.

- Hyvä Veikkausliigaottelu on tiedossa. Eniten olemme keskittyneet Lahden puolustukseen, joka on kovaa tasoa. Nimet Hauhia, Sesay, Tanska ja Kärkkäinen ovat miehiä, joiden puolustuksen murtaminen ei tule olemaan helppoa, Malinen uskoo.

Myös hyökkäyspäässä Lahdella on asettaa kentälle kovan luokan pelaajia.

- Jasse Tuominen on hyökkäyspäässä vaarallinen kaveri. Hänet meidän täytyy saada kiinni, ettei hän pääse tekemään pahojaan meidän omassa päässä, RoPS-luotsi sanoo.

FC Lahden ja Rovaniemen palloseuran välinen ottelu alkaa kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana myös Ruutu+ ja IS Extra palveluissa.

RoPS:n kaikki Veikkauksen vetokohteet löytyvät yhdestä osoitteesta:  www.rops.fi/veikkaus

 

Luettu 720 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227