ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 05 heinäkuu 2016 12:46

Juha Malinen kuukauden valmentaja

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Juha Malinen Juha Malinen Kuva: Pasi Pikkupeura

Veikkausliigan pelaajat ovat valinneet SJK:n hyökkääjä Roope Riskin Veikkausliigan kesäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentaja on RoPS:n päävalmentaja Juha Malinen.

Veikkausliigan kesäkuun pelaajaksi on valittu SJK:n hyökkääjä Roope Riski. Riski pelasi kesäkuussa neljässä Veikkausliigaottelussa ja teki niissä kaksi maalia.

Kuukauden pelaajan valinnasta on päättänyt arvovaltaisin mahdollinen raati eli Veikkausliigan pelaajat itse. Veikkausliiga on kuullut pelaajien kannan yhteistyössä Jalkapallon Pelaajayhdistyksen kanssa.

Kuukauden valmentajaksi on valittu RoPS:n päävalmentaja Juha Malinen. RoPS pelasi kesäkuussa neljä Veikkausliigaottelua, joista tuloksena oli kaksi voittoa ja kaksi tasapeliä. Tasan päättyivät RoPS:n ottelut sarjakärjessä vuorotelleiden HJK:n ja IFK Mariehamnin kanssa.

Veikkausliigan kesäkuun joukkue (5-3-2):

Walter Viitala (IFK M)
Philip Sparrdal Mantilla (IFK M) – Timi Lahti (VPS) – Juuso Hämäläinen (RoPS) – Teemu Penninkangas (SJK) – Taye Taiwo (HJK)
Lucas Kaufmann (PK-35 Vantaa) – Robert Taylor (RoPS) – Emile Paul Tendeng (Ilves)
Roope Riski (SJK) – Diego Assis (IFK M)

Kuukauden pelaaja: Roope Riski (SJK)
Kuukauden valmentaja: Juha Malinen (RoPS)


VEIKKAUSLIIGA

 

Luettu 445 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309