ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 02 heinäkuu 2016 18:02

Lahdenmäki: Omaa pallollista peliä kehitettävä

Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Jarkko Lahdenmäki Jarkko Lahdenmäki Kuva: Pasi Pikkupeura

Jarkko Lahdenmäki on nyt eniten RoPS:n paidassa euromaaleja tehtaillut pelaaja. Lahdenmäen pusku Shamrock Roversin verkkoon oli uran toistaiseksi kolmas. Vaatimaton mies suhtautui tilanteeseen tyylinsä mukaisesi.

- Roope laukaisi, pallo osui minua päähän ja meni maaliin, Eurojapi nauroi.
 
- Noh, oikeasti juoksin maalille ja nyt sattui ajoitus menemään niin, että pääsin puskemaan. Mutta oli siinä vähän tuuriakin mukana.
 
RoPS:n edellinen euromaaliennätys oli seuralegenda Steven Polackin nimissä - keskuspuolustaja hänkin.
 
- Puheenjohtaja Risto Niva sanoi ennen ottelua, että meillä on perinne tehdä jokaisessa europelissä maali, niin eihän siinä auta, kuin tehdä kuten puheenjohtaja käskee, kuuliainen Lahdenmäki tunnusti.
 
Lahdenmäen ja Janne Sakselan osumilla Rovaniemen Palloseura sai ensi torstain ratkaisevaan otteluun helpottavan kahden vierasmaalin johdon. Siitä huolimatta Lahdenmäki ei ollut täysin tyytyväinen joukkueen esitykseen.
 
- Kenttä ei ollut helppo ja Umbron pelipallo oli outo, mutta silti meillä jäi aika paljon parannettavaa. Ei päästy sille tasolle, mille meidän pitäisi yltää.
 
- Me puolustettiin ihan OK, mutta omaa pallollista peliä täytyy pystyä kehittämään varsinkin kotiottelussa, Lahdenmäki ruoti.
 
Selvästi positiivistakin Saamen maajoukkuetakin edustanut pelaaja löysi.
 
- Ottelun loppunumeroista täytyy olla tyytyväinen. Ensimmäinen puoliaika oli aika hyvässä kontrollissa. Vastustaja ei oikeastaan saanut paikkoja lainkaan.
 
- Toisella puoliajalla he pääsivät pyörähtelemään keskikentällä ja sitä kautta luomaan tilanteita. Onneksi eivät yhtä ylärimaa enempää saaneet aikaiseksi, Lahdenmäki viittasi Antonio Regueron loppuminuuttien torjuntaan.
 
Rovaniemen Palloseuran ja Shamrock Roversin toinen ratkaiseva karsintaottelu pelataan tulevana torstaina 7.7. klo 19.00. Ennakkoliput voi ostaa osoitteesta: www.ticketmaster.fi

Teksti ja kuva: Pasi Pikkupeura
© 2016 RoPS

 

Luettu 1187 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309