ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 01 heinäkuu 2016 19:03

RoPS-sankari Janne Saksela: Toinen peli on vielä jäljellä

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Rovaniemen Palloseuran Janne Saksela iski äärimmäisen arvokkaan 0-2 maalin Shamrock Roversia vastaan. Rovaniemen Palloseuran Janne Saksela iski äärimmäisen arvokkaan 0-2 maalin Shamrock Roversia vastaan. Kuva: Anssi Jokiranta

RoPSin ja Shamrock Roversin välisen euro-ottelun loppuvihellyksen jälkeen RoPS-pelaajien ja fanien riemu repeää liitoksistaan. Sen seurauksena kollektiivinen ilo muodostuu upeaksi yhteisjuhlaksi RoPSin 2–0 voiton jälkeen.

RoPSin toisen osuman laukonut Janne Saksela kuitenkin muistuttaa innokkaimpia, että otteluparin kohtalo ei ole vielä kokonaan ratkennut.

– Juhlat fanien kanssa olivat ehkä jopa liiankin railakkaat. Vielä on jäljellä toinen peli ja se pitää hoitaa, mies toteaa tyynesti.

Pelin luonne muuttui ensimmäisen jakson jälkeen täysin. Avausjakso oli RoPSin hallintaa, mutta toisella jaksolla kotijoukkue painoi päälle kovemmalla höyryllä.

– 2. jaksolla menetettiin pelin kontrolli ja vastustaja pääsi niskan päälle. He pystyivät hyviin syöttöketjuihin, mutta me onneksi pystyimme puolustamaan hyvin.

RoPSin vierasjohdon tuplannut Saksela kiitteli Aleksandr Kokkoa maalin esityöstä.

– Sain pallon Mamut Sainelta ja pelasin pallon “Borrelle”. Hän antoi minulle hyvän ja rauhallisen syötön ja pääsin hyvin vetämään alanurkkaan.

Saksela oli valmentaja Juha Malisen kanssa yhtä mieltä siitä, että 0–2 -vierasvoitto antaa vähintäänkin hyvät lähtökohdat toiseen osaotteluun Rovaniemellä.

Mies oli erityisen tyytyväinen kaikkien pelaajien taisteluilmeeseen.

– Sen huomasi, että joka jätkä pisti likoon 110 prosenttia ja antoi kaikkensa. Se kuuluu tietyllä tapaa ropsilaisuuteen, Saksela linjasi.

Mikko Kinisjärvi
© 2016 Lapin Kansa

 

Luettu 458 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309