ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 30 kesäkuu 2016 00:15

RoPS palaa euroreissusta kolmessa osastossa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
RoPS-pelaajien päivä oli keskiviikkona pitkä. Paluumatka Irlannista on jälleen osalle RoPSin joukkueesta vähemmän nopea kuin toisille. RoPS-pelaajien päivä oli keskiviikkona pitkä. Paluumatka Irlannista on jälleen osalle RoPSin joukkueesta vähemmän nopea kuin toisille. Kuva: Anssi Jokiranta

Rovaniemen Palloseuran johtoryhmän huolet putosivat keskiviikkona myös paluumatkan osalta, kun lennot saatiin järjestettyä koko ryhmälle. Samalla lennolla paluu ei perjantaina kuitenkaan onnistu, sillä joukkue palaa Suomeen ja Rovaniemelle kolmessa eri ryhmässä.

Yksi “osasto” lentää Dublinista Helsinkiin ja sieltä Ouluun. Toisen osaston reitti kiertää akselin Dublin-Lontoo-Helsinki-Oulu.

Viimeisin seurue lentää reitin Dublin-Tukholma-Luulaja. Matka jatkuu Luulajasta autokyydillä kotiin Rovaniemellä.

RoPSin toimitusjohtaja Petri Jaatinen huokaisi keskiviikkona paluumatkojen järjestyttyä koko ryhmälle.

– Finnair nosti onneksemme kapasiteettiä ja saimme yhden ryhmän siihen. Oli jo pelko, että viimeiset ovat Rovaniemellä vasta sunnuntaina.

Nykyisillä matkajärjestelyillä yksi ryhmä on kotona perjantai-iltana ja yksi perjantaiyönä. Yhden ryhmän lento lähtee Helsingistä Ouluun lauantaina aamupäivällä.

Mikko Kinisjärvi
© 2016 Lapin Kansa

 

Luettu 338 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309