ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 17 kesäkuu 2016 15:34

RoPS hakee paluuta voittojen tielle Ilvestä vastaan

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura on pelannut viimeiset seitsemän peliä Veikkausliigassa ilman voittoa, joten on selvää, että joukkue haluaa huomenna kotikentällään Tampereen Ilvestä vastaan palata takaisin voittojen tielle.

Keskuskentällä kohtaakin lauantaina kaksi putkea, joista jompikumpi katkeaa.

- Me olemme pelanneet seitsemän viimeistä kamppailua ilman voittoa ja Ilves on taas viiden peräkkäisen voiton tiellä. Ilman muuta paluu voittojen tielle on meidän tavoite Ilvestä vastaan, vaikka vierasjoukkue tilastojen mukaan suuri ennakkosuosikki onkin, toteaa RoPS-valmentaja Juha Malinen.

Malisen mukaan RoPS on aloittanut liigan toisen kolmanneksen paremmin kuin mitä peli ensimmäisellä kolmanneksella kulki.

- Meidän joukkueessa on ollut viime aikoina hyviä merkkejä havaittavissa ja olemme aloittaneet tämän liigan toisen kolmanneksen selkeästi paremmin kuin mitä pelattiin ensimmäisellä kolmanneksella. Pyrimme olemaan Ilvestä vastaan se hallitsevampi joukkue ja haastamme heidät vahvasti, Malinen sanoo.

Ilveksestä on Malisen mielestä muodostunut erittäin varteenotettava mitalikandidaatti.

- Ilveksestä näki jo keväällä liigacupissa, että heillä on edessään hyvä kausi. Sellaiset nimet kuin Tendeng ja Ayarna ovat olleet hyvin ratkaisevassa roolissa Ilveksen menestyksessä. Myös nuoret lupaukset Soisalo, Siira ja Aspegren ovat olleet erinomaisia vahvistuksia joukkueeseen, näkee Malinen.

RoPS-luotsi lupaa huomiseksi kotiyleisölle jotain uutta RoPS:n kenttäkoostumukseen.

- Jotain yllätystä lupaan huomiseksi pelaajapuolelle, mutta mitä, sen näkee sitten kun tulee paikan päälle katsomaan, mies myhäilee.

Ottelua voi seurata suorana myös Ruutu+ ja IS Extra palveluissa.  Ennakkoliput ovat myynnissä Ticketmasterin palvelupisteillä RoPS:n Bingolla ja  Prismassa sekä Ticketmasterin netissä osoitteessa www.ticketmaster.fi

RoPS:n kaikki Veikkauksen vetokohteet löytyvät yhdestä osoitteesta:  www.rops.fi/veikkaus

 

Luettu 421 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309