ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 13 kesäkuu 2016 16:15

Mika Mäkitalon käsi leikattiin maanantaina

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Mika Mäkitalo mursi kämmenselkänsä IFK Mariehamn -ottelussa. Mika Mäkitalo mursi kämmenselkänsä IFK Mariehamn -ottelussa. Kuva: Oona Sarajärvi

RoPS:n keskikenttäpelaaja Mika Mäkitalon käsi operoitiin maanantaina. Mäkitalon kämmenselkään tuli murtuma RoPS:n ottelussa IFK Mariehamnia vastaan.

Odotettavissa on parin-kolmen viikon mittainen tauko. Mäkitalon toiveissa on palata kokoonpanoon viimeistään RoPS:n europeleihin.
 
- Itsekään en oikein tiedä, missä tilanteessa käsi meni, leikkauksen jälkeen tavoitettu Mäkitalo kummasteli.
 
- Jatkoin pelaamista Maarianhaminaa vastaan ihan normaalisti, mutta toisella puoliajalla käsi kipeytyi niin paljon, että oli pakko tulla vaihtoon.
 
Mäkitalon kämmeneen asennettiin levy tukemaan murtumakohtaa. Ensimmäisissä otteluissa joudutaan vielä käyttämään kipsiä tai lastaa.
 
- Ei mitään, nyt lähtee vain kuntoutus käyntiin. Ei pitäisi tulla pitkää taukoa. Ennen europelejä olen taas ihan tikissä, pirteän kuuloinen Mäkitalo luottaa.
 
Rovaniemen Palloseuran seuraavat ottelut ennen ensimmäistä europeliä ovat ensi lauantaina kotikentällä Tampereen Ilvestä vastaan sekä tulevan viikon torstaina PS Kemin vieraana.

Teksti: Pasi Pikkupeura
Kuva: Oona Sarajärvi
© 2016 RoPS

 

Luettu 1041 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227