ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 12 kesäkuu 2016 11:50

Osei: Lisääntynyt peliaika kasvattanut itseluottamusta

Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
RoPSin hyökkääjä Ransford Osei tavoittelee palloa, vastassa IFK Mariehamnin Albin Granlund. RoPSin hyökkääjä Ransford Osei tavoittelee palloa, vastassa IFK Mariehamnin Albin Granlund. Kuva: Oona Sarajärvi

Kirkas kesäaurinko houkutteli Rovaniemen Palloseuran pelaajat jäämään Keskuskentän nurmelle vielä hyväksi toviksi lauantain harjoitusten päätteeksi. Harjoitus oli viimeinen ennen sunnuntain HJK-vierasottelua.

RoPS:n ghanalaishyökkääjä Ransford Osei venytteli muiden mukana etureisiään keskiympyrän tuntumassa.
 
- Lämmin sää ja hyvä treenisessio, Osei hymyili verryttelyjen lomassa.
 
- Sitä tarvitaan. Sunnuntain HJK-ottelusta tulee olemaan vaikea, mutta emme todellakaan halua palata pettyneinä takaisin, vaan tuoda kolme pistettä mukanamme.
 
Ransford jäi vielä alkukaudesta vähille peliminuuteille. Hän pääsi muutaman kerran vaihdosta kentälle, mutta kokonaisuudessaan vastuuta ei juuri kertynyt. Kolmessa edellisessä ottelussa peliaikaa on tullut jo mukavasti. Vierasottelussa Vaasassa hän oli avauskokoonpanossa, kotona Keskuskentällä SJK:ta ja IFK Mariehamnia vastaan Osei pelasi koko toisen puoliajan.
 
- Olo on nyt lisääntyneen peliajan myötä paljon varmempi. Se, että treenaamisen sijaan pääsee pelaamaan, auttaa minua olemaan parempi kentällä. Se tuo itseluottamusta.
 
- Olen tietenkin tyytyväinen parin edellisen ottelun peliajasta, mutta minun täytyy kyetä antamaan enemmän eli tehdä maaleja. Toistaiseksi olen tehnyt vain yhden. Se ei ole minulle tarpeeksi, Ransford tunnustaa.
 
Ransfordin kauden ensimmäinen maali oli RoPS:n 2-1 johto-osuma Seinäjoen Jalkapallokerhoa vastaan. Sen maalin tuuletuksissa purkautui paljon. Ransford myöntää maalin olleen henkisestikin iso helpotus.
 
Aleksandr Kokko ja Ransford Osei kilpailevat tällä hetkellä RoPS:n kärkihyökkääjän paikasta. Tarvittaessa Osei voisi pelata myös molemmissa laidoissa, mutta hänen ominaisin paikkansa on kärjessä. Pelaajatyyppeinä Kokko ja Osei ovat jo fyysisiltä avuiltaankin erilaisia.
 
HJK:ta vastaan Kokko kärsii varoitustilin täyttymisestä tullutta pelikieltoaan, joten ilman suurempia yllätyksiä Osei nähtäneen avauksessa Klubia vastaan. Ransford kuitenkin haluaa tulevalta kaudelta enemmän.
 
- Olemme Kokon kanssa kaksi hyvinkin erilaista kärkimiestä. Borre on kookas ja enemmän target-pelaaja. Minä taas olen nopea ja vikkelä. Haluan juosta ja pystyn hakemaan paikkoja, Ransford analysoi.
 
- Lisääntyneen peliajan myötä kehityn koko ajan siihen suuntaan, että tulen jatkossakin olemaan avauksen pelaaja. Minun täytyy vain taistella pelipaikan eteen, Osei piiskaa itseään.
 
Rovaniemen Palloseura kohtaa Helsingin Jalkapalloklubi sunnuntaina 12.6.2016 Sonera Stadiumilla kello 13.30. Ottelun näkee suorana Ruutu+ ja IS Extra -palveluista. RoPS:n kaikki veikkauksen vetokohteet löytyvät osoitteesta: www.rops.fi/veikkaus

Teksti: Pasi Pikkupeura
Kuva: Oona Sarajärvi
© 2016 RoPS

 

Luettu 968 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309