ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 08 kesäkuu 2016 23:05

Antti Okkonen kuntoutuu kovaa vauhtia

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Antti Okkonen Antti Okkonen Kuva: Pasi Pikkupeura

Lappiin ennustettu kesämyrsky kierteli vielä keskiviikkona alkupäivästä sopivasti Rovaniemen ympärillä. Aurinkoisella Keskuskentällä Rovaniemen Palloseura saattoi harjoitella loistavissa olosuhteissa ennen huomista IFK Mariehamn -ottelua.

Kentän laidalla Eetu Muinonen ja Antti Okkonen vetivät omaa treeniään. Syöttöjä, juoksuja, nopeita suunnanmuutoksia pallollisena ja ilman. Okkosen harjoituksissa on jo selkeästi intensiteettiä. Maaliskuussa jalkansa loukannut RoPS-kapteeni kuntoutuu kovaa vauhtia.
 
- Eilen oli viimeinen röntgen. Jalka on luutunut mainiosti, eikä sen puolesta ole enää mitään hätää, Okkonen hymyili.
 
- Kokonaisuudessaankin toipuminen on sujunut hyvin. Jossain vaiheessa kevättä röntgenkuvissa näkyi pientä häikkää, mutta sekin todettiin magneettikuvauksessa vääräksi diagnoosiksi.
 
Lääkäreiltä on tullut lupa täysipainoiseen harjoitteluun, mutta vielä eletään luonnollisestikin kuntoutusjaksoa. On edelleen maltettava mielensä ja edettävä askel kerrallaan.
 
- Saan nostaa tehoja oman tuntemuksen mukaan. Harjoituksiin otetaan uusia asioita ja tunnustellaan koko ajan ärtyykö nilkka vai ei. Sehän sen lopullisesti näyttää, missä mennään, Okkonen kertoi.
 
Toistaiseksi kaikki näyttää menevän juuri oikeaan suuntaan. Rovaniemeläinen jalkapalloyleisö vuosi sinisiä kyyneleitä kuultuaan Okkosen loukkaantumisesta, mutta kapteenin paluu saattaa olla lähempänä kuin moni uskalsi keväällä edes salaa toivoa.
 
- Toivottavasti enää viikko tai pari, niin treenaan jo joukkueen mukana.
 
- Ja jos takapakkia ei tule, niin mahdollisesti heinäkuun alussa voisin jo olla täysillä mukana. Ja täysillä mukana olo tarkoittaa ihan pelihommia, helpottuneen oloinen Okkonen paljasti.
 
Antti Okkosen paluu olisi kesän aurinkoisimpia uutisia koko Napapiirille. Nämä ovat tilanteita, joissa vuosien aikana rakennettu kuntopohja ja tinkimätön pohjatyö todellakin palkitsee. Silti on huomioitava, että edellisistä peleistä on jo aikaa.
 
- Tietenkin hyvään pelikuntoon on vielä matkaa, Okkonen myönsi.
 
- Harjoittelutauko ei kuitenkaan ollut kovin pitkä. Varsin aikaisten pystyin ottaman mukaan kuntopyörää ja vesijuoksua, kunnollista ylläpitävää aerobista treeniä korkeilla sykkeillä. Se oli tosi tärkeää, ettei tarvinnut ihan pelkkää keskivartaloa tehdä.
 
Antti Okkonen ei esiinny vielä huomisessa RoPS - IFK Mariehamn -ottelussa, mutta katsomosta hänet varmasti löytää. Ottelu alkaa kello 18.30. Ottelu näytetään suorana myös IS Extra ja Ruutu+ -palveluissa. Ottelun isäntänä on Wetteri. Wetterin kampanjaviikolla kaikkiin uusiin autoihin tarjouksen pyytäneille 2 kpl pääkatsomon lippuja.
 
Pääsyliput ennakkoon RoPS:n Bingo, Prisma sekä Ticketmasterin netistä: http://www.ticketmaster.fi/event/rops-ifk-mariehamn-lippuja/173949
 
Kaikki RoPS:n Veikkauksen vetokohteet yhdestä osoitteesta: http://www.rops.fi/veikkaus

Teksti ja kuva: Pasi Pikkupeura
© 2016 RoPS

 

Luettu 1229 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309