ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 08 touko 2016 21:15

RoPS Helsinkiin jatkamaan hyviä otteitaan

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura lähtee maanantain-illan Veikkausliigaotteluun Helsingin IFK:ta vastaan jatkamaan alkukauden hyviä otteitaan.

RoPS-valmentaja Juha Malisen mukaan äitienpäivän iltana yöjunaan hypännyt rovaniemeläisjoukkue on myös ottanut oppia edellisen ottelun saamattomuudesta.

- Viime torstain ottelu FC Lahtea vastaan antoi hyvää oppia meille siitä, kuinka murtaa alivoimalla ja vetäytymällä puolustavan joukkueen miesmuuri. Lahtea vastaan se ei onnistunut, mutta jos HIFK:ta vastaan samanlainen tilanne tulee eteen, uskon että saamme jotain aikaankin, RoPS-luotsi Juha Malinen sanoo luottavaisesti.

Malisen mielestä RoPS:n alkukausi on ollut varsin hyvä ja samanlaisten otteiden hän uskoo jatkuvan myös Helsingissä.

- Meillä on ollut alkukauden aikana varsin hyvä meno päällä ja samanlaisia otteita lähdemme hakemaan myös IFK:ta vastaan. Tuota alkukauden draivia kun vielä hieman jalostaa, niin hyvä tulee, luottaa Malinen.

Helsinkiläisjoukkue oli viime kaudella hopeaa ottaneelle rovaniemeläisryhmälle melkoisen vaikea vastustaja.

- Viime vuonna hikoiltiin HIFK:ta vastaan 270 minuuttia ja saaliina oli vain jokunen piste. Tällä kaudella helsinkiläisjoukkueen kauhua herättävin osa on ilman muuta joukkueen kärkimiehet, sillä sekä Juho Mäkelä että Pekka Sihvola kuuluvat molemmat liigan maalikuningaskandidaatteihin, joita pitää varoa, tietää rovaniemeläisluotsi Juha Malinen.

Rovaniemen Palloseura kohtaa maanantaina vieraissa HIFK:n Sonera Stadiumilla klo 18.00. Ottelua voi seurata suorana Ruutu+ ja IS Extra -palveluissa.

 

Luettu 916 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309