ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 04 touko 2016 17:34

Rovaniemellä vanhan tekonurmen ”peijaiset”

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Keskuskentällä vietetään huomenna torstaina vanhan tekonurmen ”peijaisia” kun isäntäseura Rovaniemen Palloseura kohtaa vieraaksi tulevan FC Lahden.

RoPS joutuu Lahti ottelun jälkeen kotiareenalta evakkoon muutamaksi viikoksi kun kotiareenalle asennetaan uusi tekonurmipinnoite.

- Tiukka kamppailu on Lahtea vastaan tulossa, sillä ottelussa kohtaa kaksi kovassa vireessä olevaa joukkuetta. Tarjolla onkin rovaniemeläisyleisölle erinomainen jalkapalloiltapäivä. Lisämausteensa otteluun tuo se, että kyseessä on vanhan tekonurmen ”peijaiset” eli meillä on Lahti-ottelun jälkeen edessä muutaman viikon evakko, RoPS-valmentaja Juha Malinen kertoo.

Malisen mukaan vierailija FC Lahdella on joukkue täynnä erinomaisia pelaajia, jokaiselle pelipaikalle löytyy kovan luokan tekijöitä.

- Lahdelta löytyy kokoonpanosta taitavat nuoret hyökkääjät, ovelat laiturit, jykevät keskikenttämiehet, kovaluiset topparit, nousevat pakit ja kokenut maalivahti, ei siis ihme että joukkue voitti viime kierroksella Vaasan selvin 4-0 lukemin, Malinen toteaa.

RoPS:lla on viime kauden kotiottelustaan karvaita muistoja FC Lahdesta.

- Tasoitimme Lahden johdon viime minuuteilla, mutta vielä sen jälkeen Rafael kävi tekemässä Lahdelle voittomaalin. Se harmittaa vieläkin. Kyllä pisteiden saaminen Lahdelta vaatii meiltä erinomaista suoritusta tälläkin kerralla, helpolla ei Lahtea voiteta. Yleisön tuki olisi meille ensiarvoisen tärkeää ja kun otteluksikin on tarjolla Suomifutista parhaimmillaan, Malinen sanoo.

 

Luettu 1047 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309