ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 27 huhtikuu 2016 16:11

RoPS myötätuulessa pisteenhakuun Turkuun

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Maalivahti Ricardo pelasi huippupelin PK-35:ttä vastaan. Jatkuuko hyvä vire myös Turussa? Maalivahti Ricardo pelasi huippupelin PK-35:ttä vastaan. Jatkuuko hyvä vire myös Turussa?

Rovaniemen Palloseuran liigamiehistö matkaa torstaina Turun Kupittaalle kohtaamaan kovan haasteen antavan Turun Interin. Inter on ollut RoPS:lle paha vastus viime vuosina, napapiiriläisten pistepussi ei ole liiemmin Interin kustannuksella karttunut.

- Inter on ollut meille minun RoPS-historian pahin vastustaja, viime kaudella saimme neljästä kohtaamisesta vain yhden ainoan pisteen. Jos kaikki joukkueet olisivat tuollaisia Intereitä, niin meille tulisi äkkiä sarjasta lähtö, RoPS-luotsi Juha Malinen heittää hymyssä suin.

Juuri tällä hetkellä RoPS seilaa kohtalaisessa myötätuulessa, joten pistepörssin kartuttaminen on rovaniemeläisyhdistelmällä torstainakin mielessä. Maalivahti Ricardo otti edellisessä ottelussa ison roolin ja myös keskuspuolustus toimi mallikkaasti.

- Pyrimme säilyttämään edellisen pelin nöyryyden ja tason ja samalla monipuolistamaan peliämme. Jos joskus sanotaan, että joukkue hakee tai tyytyy tasapeliin, niin nyt liikutaan lähellä sitä, Malinen uskoo.

Malisen mukaan Interin miehistö on kovaa luokkaa. Sellaiset turkulaispelaajat kuin Belica, Gnaboyou, Nicolaou, Njoku, Obilor, Sow ja Ugoala pitävät varmasti rovaniemeläisyhdistelmän hereillä. 

- Kyllä Interin pelaajamateriaali on kunnioitusta herättävä, joukkueessa on vahvoja pelaajia ja persoonia. Kaikesta tästä johtuen meidän on oltava alusta alkaen hereillä ja nöyrinä, tietää RoPS-valmentaja Juha Malinen.

 

Luettu 1133 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309