ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 13 huhtikuu 2016 10:49

RoPS kotiavaukseen uusin kujein

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura avaa Veikkausliigan kotiottelukautensa torstaina Helsingin Jalkapalloklubia vastaan Keskuskentällä. RoPS lähtee otteluun tappio alla, jonka joukkue koki viime lauantaina Maarianhaminassa IFK Mariehamnia vastaan.

- Se on selvää, että meidän pelissä on vielä parannettavaa. Pelaajat pitää saada toimimaan oikein tietyillä pelipaikoilla ja siinä meillä on paljonkin vielä tekemistä. Ehkä myös joukkueen kokoonpanossakin on vähän ”fiilaamista”, pohtii RoPS-luotsi Juha Malinen arvoituksellisesti.

Malisen mukaan kauden ensimmäinen kotipeli on yksi miellyttävimpiä kokemuksia. Joukkue on jo kauan odottanut että pääsee näyttämään taitojaan pohjoisen kotiyleisön edessä.

- Vielä kun vastassa on HJK:n tasoinen porukka, on yleisölle luvassa tasokasta suomalaista jalkapalloa. HJK on valmistautunut kauteen huolella ja on erittäin hyvin koottu, tasapainoinen ja vahva joukkue. Meidän pitää vaan kuroa kiinni HJK:n ennakkosuosikin paikka ja näyttää osaamisemme. Samassa sarjassahan me molemmat pelaamme ja olemme lähtökohtaisesti samalla viivalla, Juha Malinen toteaa.

 

Luettu 1017 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309