ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 07 huhtikuu 2016 12:20

Veikkausliigan joukkueet nähdään Nelosella ja Jimillä

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Nelonen ja Jim esittävät Veikkausliigaa kaudella 2016. Maksullisia lähetyksiä esittävät Ruutu+ ja IS Extra. Veikkausliigan vapaasti katsottavia tv-lähetyksiä esittävät kaudella 2016 Nelonen ja Jim.

Lähetyksissä nähdään kauden mittaan kaikki Veikkausliigan joukkueet.

Lähetykset mukailevat edelliskauden suosittua Futiskierros-konseptia. Lähetys seuraa tiiviisti yhtä kierroksen otteluista, mutta tämän lisäksi nähdään maaleja ja huippuhetkiä myös muista samaan aikaan pelattavista otteluista.

Ensimmäinen Futiskierros nähdään Jimillä tämän viikon lauantaina 9.4. kello 15.50 alkaen. Futiskierros sisältää seuraavat ottelut:

PK-35 Vantaa – HIFK (pääottelu)
FC Inter – FC Lahti
IFK Mariehamn – RoPS
KuPS – Ilves
PS Kemi – SJK

Vapaasti katsottavien Futiskierrosten lisäksi Veikkausliigaa voi seurata Ruutu+:ssa ja IS Extrassa, jotka esittävät suorina lähetyksinä kaikki kauden 2016 ottelut.

 

Luettu 903 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309