ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 31 maaliskuu 2016 08:48

Pyry Hannola 15-vuotiaiden maajoukkueeseen

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Alle 15-vuotiaiden poikien (1.1.2001) maajoukkueen ensimmäiset maaottelut pelataan huhtikuussa kolmen maan turnauksessa Puolassa. Suomen joukkueessa on myös lappilaisväriä, kun Rovaniemen Palloseuran Pyry Hannola nimettiin Puolan reissulle.Kahtena aiempana kesänä Pyry on valittu Suomen Palloliiton piirijoukkuecupissa C14 poikien All Stars-miehistöön.

Lappilaistaustat löytyvät myös HJK:n Maximus Tainiolta. Hän on torniolaisen ex-ammattilaisen Teemu Tainion poika.

U15-ikäluokan maajoukkueen valmennuksesta vastaavat ensimmäisen vuoden ajan pelaajat hyvin tuntevat aluevalmentajat Kai Nyyssönen ja Teemu Eskola, jotka vuorottelevat vetovastuussa. Puolan turnauksessa vastuuvalmentajana toimii Nyyssönen.

– Seurantaa ikäluokan pelaajilla on ollut jo pidemmän aikaa tähtitarhatapahtumassa, aluetoiminnan puitteissa ja minialueturnauksessa. Olemme valinnoista keskustelleet lisäksi muiden aluevalmentajien kanssa, Nyyssönen valottaa.

Ensimmäinen maaottelutapahtuma on Nyyssösen mukaan monella tapaa iso askel pelaajille.

– Monet ovat tietysti pelanneet seurajoukkueissa erilaisissa turnauksissa ulkomailla, mutta nyt vedetään ensi kertaa Suomi-paita päälle ja sen pelaajat toivottavasti kokevat kunnia-asiana.

Nyyssösen mukaan kaikille valituille tarkoitus on antaa mahdollisimman hyvin peliaikaa. Maaottelut Puolaa ja Slovakiaa vastaan pelataan 13.-14.4.

© 2016 Lapin Kansa

 

Luettu 992 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309