ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 10 maaliskuu 2016 21:03

RoPS kohtaa harjoitusottelussa Helsingin IFK:n

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura lentää varhain perjantaiaamuna Helsinkiin, jossa joukkue kohtaa viime kaudeksi ryminällä Veikkausliigaan nousseen Helsingin IFK:n.


 
Pelaajille aina pitkä ja piinallien hallikausi on pian takana. Rovaniemen Palloseura pääsi jo tänään torstaina ottamaan pallotuntumaa Keskuskentän lähes sulaneeseen tekonurmeen. Huomenna perjantaina ulkokausi korkataan täydellä teholla RoPS:n ja Helsingin IFK:n iskiessä yhteen Sonera Stadiumilla.
 
RoPS lähtee matkaan koko lailla täydellä kokoonpanolla. Kenttäpelaajista sivussa on ainoastaan U19-maajoukkueen mukana ollut Akseli Kalermo.
 
Lisäksi testimiehistä lainasopimuksella Rovaniemelle saapunut Nahom Gebru on toistaiseksi kutsuttu takaisin kotimaahansa Saksaan. TSV Frankfurt on kärsinyt viime aikoina loukkaantumisista. Gebrun mahdollinen jatko Napapiirillä on kuitenkin vielä avoin.
 
Kevään lähestyessä mieli oli aurinkoinen myös torstain aamuharjoituksista tavoitetulla RoPS:n päävalmentaja Juha Malisella.
 
- Hyvä fiilis lähteä pelaamaan hyvää joukkuetta vastaan. HIFK on kesät talvet aina hyvässä kunnossa, Malinen kertoi.
 
- Kiva on päästä myös Sonera Stadiumille ja sikälikin Veikkausliiga-fiiliksiin. Ensimmäinen ulkoilmaottelu, niin saadaan kunnolla happea.
 
Liigacupissa RoPS:n kokoonpano vaihtui lähes jokaisessa ottelussa. Nyt miehistö muistuttaa jo sitä, mikä se tulee olemaan Veikkausliigan alkaessakin.
 
- Tällaisessa pelissä pyritään tietenkin antamaan mahdollisimman paljon peliaikaa kaikille, Malinen suunnitteli.
 
- Kaikilla olisi mahdollisuus totutella siihen, mitä se Veikkausliigakin tuo sitten tullessaan.
 
Sonera Stadiumin katsomotilat eivät ole vielä käytössä, mutta kotijoukkue tarjoaa harjoitusottelusta suoran lähetyksen YouTube-kanavallaan. Ottelu ja lähetys alkavat kello 14.00.
 
RoPS - HIFK Veikkausliigassa 2015
 
29.4.2015 RoPS - HIFK 2 — 0
16.6.2015 HIFK - RoPS 1 — 1
17.8.2015 HIFK - RoPS 1 — 1
 
RoPS Kokoonpano
 
Ricardo Henrique Schuck Friedrich
Juhani Kangas
 
Juuso Hämäläinen
Abdou Jammeh
Jarkko Lahdenmäki
Juha Pirinen
Janne Saksela
Ville Saxman
 
Aapo Heikkilä
Eetu Muinonen
Mika Mäkitalo
Jean Fridolin Nganbe Nganbe
Antti Okkonen
Robert Taylor
Mamut Saine
 
Aleksandr Kokko
Ezeckiel Okotou
Ransford Osei

 

Luettu 1320 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309