perjantai, 12 helmikuu 2016 16:21

Saksalais-eritrealainen pelaaja RoPS:n testiin

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Sekä Saksan että Eritrean passit omaava lahjakas 19-vuotias frankfurtilainen Nahom Gebru saapuu maanantaina Rovaniemen Palloseuran testiin. FSV Frankfurtin kakkosbundesliigajoukkueessa kirjoilla oleva Gebru pelaa kahdessa jäljellä olevassa liigacupin ottelussa RoPS:n riveissä ja harjoittelee joukkueen mukana helmikuun loppuun saakka, jolloin tehdään lopullisesti päätös miehen käyttökelpoisuudesta RoPS:n riveihin.

- Gebru tuli meille hieman ”puskista”, kun eräs vanha tuttu pelaaja-agentti tarjosi miestä meille lainalle. Hän on kirjoilla FSV Frankfurtin joukkueessa, mutta ei vielä ole saanut siellä tarpeeksi peliaikaa. Seura etsii nyt nuorukaiselle paikkaa, missä saisi paljon peliaikaa ja vastuuta ja pääsisi kehittymään heidän tarpeisiinsa sopivaksi pelaajaksi, RoPS-luotsi Juha Malinen kertoo.

Pallon kanssa taitavaa, aktiivista ja hyvän potkutekniikan omaavaa saksalaisnuorukaista sovitetaan RoPS:aan laitapelaajan paikalle. Gebru valittiin myös MM-karsintojen alkaessa Eritrean maajoukkueeseen, mutta FSV Frankfurt ei miestä niihin otteluihin päästänyt.

- Jos Gebru osoittautuu meille sopivaksi pelaajaksi, hän tulee nimenomaan lainalle meille, jolloin pelaajan palkan maksaa Frankfurt. Toivottavasti pääsemme Frankfurtin kanssa muuhunkin yhteistyöhön jatkossa, Malinen toivoo.

 

Luettu 1491 kertaa