ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 09 helmikuu 2016 17:57

RoPS sopimukseen jenkkiveskarin kanssa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Viime kaudella Veikkausliigassa hopeiset mitalit napannut Rovaniemen Palloseura jatkaa tulevan kauden joukkueen kokoamistaan. Uusimpina palasina joukkueen vahvuuteen liittyvät vuoden sopimuksella yhdysvaltalainen 22-vuotias maalivahti Tyler Back sekä RoPS-kannattajille tuttu mies muutaman vuoden takaa, 29-vuotias Eetu Muinonen.

Back tulee RoPS:n joukkueeseen selkeästi kakkosmaalivahdiksi, jo viime kaudella RoPS:n riveissä esiintynyt brasilialainen Ricardo on joukkueen selkeä ykkösveskari.

- Tyler Back tulee joukkueeseen Ricardolle haastajaksi ja harjoittelusparraajaksi. Ricardo on selkeä ykkösmaalivahti, mutta on tärkeää että joukkueessa on myös hyvätasoinen kakkosmaalivahti. Tyler on valmis laittamaan itsensä likoon ja hänen pelisuorituksensa Liigacupissa ovat olleet hyviä, joten sopimus hänen kanssaan oli helppo tehdä, RoPS-valmentaja Juha Malinen kertoo.

Jo vuosien takaa MyPan ajoilta Maliselle tuttu pelaaja Eetu Muinonen tulee Rovaniemelle kahdenlaisin miettein. Hän tulee toimimaan kauden aikana niin liigajoukkueen pelaajana kuin myös RoPS:n juniorijoukkueiden valmentajana.

- Tunnen Eetun jo B-juniori-ikäisestä saakka ja tiedän hänet tunnolliseksi pelaajaksi. Eetu on sikäli hyvä pelaaja, että hän on taitava ja sinnikäs ja pystyy pelaamaan useilla pelipaikoilla. Tulevalla kaudella hän tulee myös miettimään jo oman peliuran jälkeistä aikaa ja osallistuu pelaamisen ohella RoPS:n juniorijoukkueiden valmennukseen, RoPS-luotsi toteaa joukkueen kokeneeseen kaartiin kuuluvasta pelaajastaan.

 

Luettu 2364 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309