ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 17 tammikuu 2016 10:06

Jenkkiveskari Tyler Back RoPSiin

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran miehistöön liittyi lauantaina yhdysvaltalainen maalivahti Tyler Back.– Hänellä on vuoden sopimus, jossa on kuukauden koeaika, RoPSin päävalmentaja Juha Malinen kertoo.

– Kuukaudessa ehtii huomata, onko hän sitä miltä näytti Floridan helteissä.

Back on Malisen löytö joulukuun USA:n leiriltä. Back erottui edukseen leirille osallistuneista 11 maalivahdista.

– Hän on isokokoinen ja rauhallinen, Malinen kuvailee uutta 22-vuotiasta veskaria.

Malinen kertoo, että Washington DC:stä kotoisin oleva Back on opiskellut kaupallista alaa yliopistossa ja pelannut yliopistosarjoissa.

– Tässä haemme kunnollista kirittäjää ja kakkosvahtia Ricardolle. Tyler on meille hyvä ja samalla myös edullinen hankinta. Hän maksaa lentonsakin tänne itse.

Ricardo saapui jo perjantaina Rovaniemelle, mutta ei pystynyt pelaamaan Santa Clausia vastaan, koska varusteet olivat hukkuneet lentomatkalle.

– Myös Back ilmoitti äsken, että lentoyhtiö on hukannut varusteet. On tämäkin sattuma, meille tulee maalivahdit Brasiliasta ja USA:sta ja molempien varusteet katoavat lennoilla, Malinen ihmettelee naureskellen.

Markku Saukko
© 2016 Lapin Kansa

 

Luettu 404 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309