ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 11 joulukuu 2015 08:59

Ville Saxman jatkaa RoPS:ssa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Ville Saxman. Ville Saxman. Kuva Juha Tamminen

Yksi Rovaniemen Palloseuran kuluneen kauden tärkeistä palasista, puolustaja Ville Saxman, on tehnyt RoPS:n kanssa vuoden jatkosopimuksen. Saxmanin sopimus on tärkeä osa tulevan kesän joukkuetta koottaessa, sen verran tärkeästä miehestä on joukkueen valmentaja Juha Malisen mukaan kysymys.

- Ville on noussut parin viime vuoden aikana isoon ja tärkeään rooliin joukkueessa, ottelusta toiseen hän on jaksanut yllättää hyvillä otteillaan. Olen tosi tyytyväinen, että nyt saatiin yksi joukkueen varmimmista onnistujista jatkamaan joukkueessa, kehuu Malinen oikeaa laitapuolustajaansa.

Myös kentän ulkopuolella Saxman on Malisen mukaan tärkeä persoona.

- Ville on persoonana ehdottomasti joukkuepelaaja ja on myös kentän ulkopuolella tärkeä henkilö joukkueessa, Malinen toteaa.

Malisen mukaan puolustajaksi kotiutunut Saxman voisi olla käyttökelpoinen pelaaja myös hyökkäyspäässä.

- Koska Villen laitapelaaminen on sujunut tuohon malliin laitapuolustajana, ei ole poissuljettu vaihtoehto sekään, että hän pelaisi joskus myös laitahyökkääjänä. Niin monipuolinen pelaaja on kyseessä.

Ville Saxman on myös itse tyytyväinen, että sopimusasiat saatiin jo tässä vaiheessa kuntoon.

- Oikein hyvät fiilikset siitä on, että saimme sopimusasiat jo kuntoon. Joukkueen runko näyttää pitkälti säilyvän viime vuodesta ja sen päälle on hyvä rakentaa myös tulevalle kaudelle menestyvä joukkue, Saxman sanoo.

Sopimus RoPS:n kanssa on tärkeä Saxmanille myös ”siviilielämän” puolelta asiaa katsottaessa.

- Opiskelen Oulun yliopistossa prosessitekniikkaa ja olen saanut hyvin toimimaan opiskelun etänä Rovaniemeltä. Kolme vuotta olen opintoja etänä tehnyt ja kohta puoliin olisi tarkoitus saada kandintutkinto valmiiksi. Opiskelu tuo mukavaa vaihtelua ja auttaa myös jalkapallon saralla, tuorein RoPS:n sopimuspelaaja toteaa.

 

Luettu 1344 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309