ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 10 joulukuu 2015 10:50

”Toivon älyttömästi Santan jatkoa - se olisi RoPSin ja kaikkien etu”

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

RoPS pelaa harjoitusottelun 23.1. Oulussa AC Oulua vastaan. Sitä ennen päävalmentaja Juha Malinen toivoo RoPSin kohtaavan FC Santa Claus AC:n kovassa treenipelissä.– Seuran toiminnan jatkuminen olisi äärimmäisen tärkeää ja jaksan vielä toivoa. Toivon sitä älyttömästi, ja se on suurimpia joululahjatoiveitani. Ei tuollaisen joukkueen ylläpitäminen mahdotonta pitäisi olla. Viime kauden yhteistyö sujui loistavasti. Santa menestyi urheilullisesti hienosti, RoPSin pelaajat saivat siellä tuntumaa ja peliaikaa, samoin nuoret RoPSissa.

Malinen korostaa, että tärkeintä Santan jatko olisi Rovaniemen pelaajapolun jatkuvuuden kannalta.

– Loikka B-pojista europelejä pelaavaan Veikkausliigaseuraan on liian iso. Toiminnan loppuminen olisi sääli paikallisia nuoria jalkapalloilijoita ajatellen.

Pelaajapolun jatkuminen on Malisen mukaan turvattava.

– Joukkue nuorille täytyy olla, se on välttämättömyys. Luontevinta olisi jo olemassa olevan seuran jatko.


Malisen mukaan liigajoukkue tarvitsee myös farmijoukkueen.

– Ehdottomasti, ja siihen Santa on paras vaihtoehto. Mitä jos sitä ei ole? Tornio, Oulu tai joku muu, jo välimatkat kasvavat sellaisiksi, että homma on hankalaa. Eli Santan jatko olisi kaikkien etu.

Markku Saukko
© 2015 Lapin Kansa

 

Luettu 329 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309