maanantai, 02 marraskuu 2015 12:10

Robert Taylor JJK:sta RoPS:n riveihin

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Englantilais-suomalainen keskikenttäpelaaja Robert Taylor siirtyy kasvattajaseurastaan JJK:sta Rovaniemen Palloseuran riveihin. Viime kauden JJK:ssa Ykköstä pelannut lahjakas 21-vuotias Taylor siirtyy innolla Veikkausliigaan ja RoPS-paitaan.

- Fiilikset siirrosta ovat hyvät. Toisaalta innostaa, mutta myös hieman jännittää kun pääsee vaihtamaan maisemaa ja tasoa. Uusia haasteita lähden Rovaniemeltä hakemaan ja toivottavasti pääsen RoPS:n riveissä kehittymään pelaajana entistä paremmaksi, Suomen nuorten U21-maajoukkueessakin mukana ollut Taylor toteaa.

Robert Taylor on pelannut jalkapalloa myös isänsä kotimaassa Englannissa. Mm. kausina 2011-2012 hän edusti Lincoln City FC:tä, mutta palasi tuon ajanjakson jälkeen takaisin kasvattajaseuransa JJK:n riveihin. Hyväjalkainen Taylor viihtyy parhaiten keskikentällä. Viime kaudella hän pelasi JJK:ssa kymppipaikalla ja pyöritti siltä paikalta joukkueensa peliä taitavasti viimeistellen kauden aikana seitsemän osumaa.

- JJK:ssa minulla oli iso rooli kymppipaikalla, mutta pystyn hyvin pelaamaan myös keskikentän keskellä. RoPS:sta lähden hakemaan pelipaikkaa ja mahdollisimman paljon peliminuutteja, tuore RoPS-vahvistus sanoo tyytyväisenä.

RoPS-luotsi Juha Malinen on tyytyväinen saadessaan tällaisen mielenkiintoisen nuoren pelaajan joukkueensa riveihin.

- Robert on ikäisekseen hyvin kokenut kaveri. Hän on pelannut mm. Englannissa ja myös Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueessa. Hänestä RoPS saa nuoren, lupaavan ja innokkaan pelaajan, joka haluaa tehdä uraa RoPS:ssa ja Veikkausliigassa. Hän on sellainen RoPS:n näköinen hankinta, RoPS-valmentaja luonnehtii uutta pelaajaansa.

Taylor keskittyy loppuvuoden fyysiseen harjoitteluun ja liittyy heti tammikuun alussa RoPS:n harjoitusrinkiin.

 

Luettu 4250 kertaa