ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 27 lokakuu 2015 08:58

Liki puolet hopeajoukkueesta vaihtuu

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran hopeajoukkue kokee melkoisen muodonmuutoksen tulevalle kaudelle. Puheenjohtaja Risto Nivan mukaan noin puolet joukkueesta on vaihtumassa.– Eihän tämä outoa ole - puolet joukkueesta vaihtui myös tälle kaudelle, Niva muistutti.

RoPSin hopearyhmän avainpelaajista ovat seuran jättämässä Mosa Yaghoubi, Eero Markkanen, Obilor, Janne Saksela, Tomer Chencinski sekä kakkosvalmentaja Vesa Tauriainen. Kaikki pelaajat ovat menossa ulkomaille. Kanadalaisvahti Chencinski lähti jo näytille Ruotsin Allsvenskanin Helsingborgiin. Markkasen osoite on todennäköisesti Tukholman AIK.

– Brassimaalivahti Ricardon haluaisimme pitää. Antti Okkosen ja Ville Saxmanin kanssa neuvotellaan tiiviisti ja Abdou Jammehille on tehty vastatarjous. Tarvitsemme ainakin topparin, miehen keskikentän keskelle sekä kirittäjän ”Borikselle” (Aleksandr Kokko) kärkeen, Niva listasi.

Liikennettä on myös toiseen suuntaan. Nivan mukaan RoPS on jo sopinut kahden uuden pelaajan kanssa siirtymisestä. Nimet julkaistaan lähiaikoina.

– Kiinnostus RoPSia kohtaan on nyt ihan eri luokkaa. Ilmassa on positiivinen vire kaikin puolin. Se, että joukkue pelaa ensi kaudella myös euro-otteluja, helpottaa pelaajien hankintaa, Niva arvioi.

Puheenjohtajan mukaan joukkueen kasaamisella ei ole älytön kiire.

– Kunhan helmikuussa on porukka kasassa. Joukkueen iskukyky riippuu paljolti siitä miten onnistumme ulkomaalaispelaajien hankinnoissa.

Kari Pyykkö
© 2015 Lapin Kansa

 

Luettu 296 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309