perjantai, 23 lokakuu 2015 08:48

RoPSin mitalijuhlat vietetään maanantai-iltana

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
RoPSin mitalin väri ratkeaa sunnuntain Veikkausliigan päätöskierroksen jälkeen. RoPSin mitalin väri ratkeaa sunnuntain Veikkausliigan päätöskierroksen jälkeen. Kuva: Veli-Jukka Mustajärvi

Rovaniemeläisille ja muille pohjoisen jalkapallon ystäville järjestetään mitalijuhlat maanantaina Rovaniemen keskuskentällä kello 18–20.

Oli mitalin väri mikä vain, juhlat pidetään joka tapauksessa.Rovaniemen palloseuran mitali Veikkausliigassa on jo varma. Sunnuntaihin asti saamme odottaa minkä värinen se on.

Rovaniemen matkailun ja markkinoinnin johtaja Sanna Kärkkäinen iloitsee siitä, että RoPSin menestys on tuonut aivan uutta kulttuuria kaupunkiin ja täyttänyt katsomoita kotipeleissä. Sen takia juhlakin on tarpeen ja paikallaan.

–Tarjoilua on varattu ainakin kahdelle tuhannelle, mutta on vaikea sanoa kuinka paljon paikalle tulee ihmisiä, Kärkkäinen miettii.


Juhlaan osallistuu edustusjoukkue ja sen johto ja siellä valmistaudutaan jo ensi kauteen. Kärkkäinen uskoo, että myös fanikulttuuri rakentuu edelleen mitalin myötä.

Ohjelmassa on musiikkia, fanitusta ja myös keskuskentän valaistus on mietitty juhlan mukaiseksi, onhan juhla pimeään aikaan. Paikallisin voimin juhliin saadaan myös musiikkia ja ilta huipentuu ilotulitukseen.

Tapahtuman järjestää RoPSin kanssa yhteistyössä Rovaniemen kaupunki.

Eero Leppänen
© 2015 Lapin Kansa

 

Luettu 166 kertaa