ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 19 lokakuu 2015 17:29

Mika Mäkitalo jatkaa RoPS-paidassa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
RoPS käyttää Mika Mäkitalon option ja näin "Muksu" nähdään keskuskentällä myös ensi kaudella. RoPS käyttää Mika Mäkitalon option ja näin "Muksu" nähdään keskuskentällä myös ensi kaudella. Kuva: Eero Yrjänheikki

Rovaniemen Palloseura on päättänyt käyttää keskikenttäpelaaja Mika Mäkitalon sopimuksessa olleen vuoden option ja näin Mäkitalo nähdään RoPS-paidassa myös ensi kaudella. Kauden mittaan yhdeksi joukkueen tärkeimmistä lenkeistä nousseen Mäkitalon kanssa RoPS jatkoi mielellään yhteistyötä.

- Alkukauden vaivojen jälkeen Mika pääsi äkkiä vauhtiin. Mielellään pidämme tuollaisen pelaajan riveissämme, joka säilyttää hyvän tason illasta toiseen. Loppukaudestahan hän on ollut yksi joukkueemme luottopelaajista, toteaa RoPS:n urheilujohtaja Jari Ilola.

Mäkitalo itsekin on todella tyytyväinen jatkoonsa RoPS:ssa.

- Erittäin hyvillä fiiliksillä jatkan RoPS:ssa. Täällä on uusi hieno stadion ja ensi vuonna mennään taas Eurooppaan. Odotan jatkumoa tämän kauden hyvälle menestykselle, toivottavasti joukkueen ydinryhmä pysyy hyvin kasassa ja saadaan hyvä jengi kasaan ensikaudellekin, keskikentän työmyyrä Mika Mäkitalo kertoo tyytyväisenä.

Mäkitaloa ei pidättele Rovaniemellä enää pelkkä jalkapallo, sillä mies on vastikään aloittanut myös opinnot kaupungissa.

- Syyskuussa aloitin liiketalouden opinnot Lapin Ammattikorkeakoulussa. Kolme ja puoli vuotta opiskelua on edessä ja mielellään jatkaisin koko tuon ajan Rovaniemellä, olen viihtynyt täällä todella hyvin, ”Muksu” Mäkitalo miettii.

 

Luettu 1553 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309