ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 17 lokakuu 2015 00:25

RoPS:lla edessä kaikkien aikojen jalkapallo-ottelu

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Veikkausliigassa kakkosena ennen kahta viimeistä ottelukierrosta majaileva Rovaniemen Palloseura lähtee sunnuntaiseen kohtaamiseen Kuopion Palloseuraa vastaa ”kovat piipussa”. Ottelu on kaikkien aikojen ottelu rovaniemeläisjoukkueelle.

- RoPS on 65 vuotta vanha seura ja minä vielä kaukana tuosta lukemasta, mutta silti kyseessä on minusta kaikkien aikojen rovaniemeläisottelu. Nyt pelataan konkreettisesti mitaleista ja mestaruudesta ja toivottavasti täyden kotikatsomon edessä, toteaa RoPS-valmentaja Juha Malinen innoissaan.

Malisen mukaan RoPS:n joukkue toivoo, että sunnuntaina Keskuskentän katsomo täyttyy sini-valkoisesta väristä.

- Joukkue haluaa, että kannattajat uskaltavat reilusti tunnustaa väriä ottelussa. Toivottavasti kannattajat uskaltavat reilusti näyttää sini-valkoista väriä sunnuntaina Keskuskentällä. Meillä on tavoitteena se, että katsomossa näytetään mitkä ovat RoPS:n värit, Malinen sanoo.

Sini-valkoinen ”Napapiirin sankarit” lepäsi viime viikon maaottelutauolla ja sen jälkeen joukkue on valmistautunut KuPS-kohtaamiseen kaikin mahdollisin keinoin.

- Hyvässä ilmapiirissä olemme harjoitelleet. Juttu on lentänyt joukkueen harjoituksissa ja suut ovat käyneet, mutta tekeminen on ollut hyvää luokkaa, Malinen kertoo.

Malisen mukaan KuPS on ollut aiemmin tällä kaudella ollut vaikea vastus RoPS:lle, mutta nyt tavoite on näyttää savolaisille kuka on kentän herra.

- Meidän on kyettävä vastaamaan KuPS:n fyysisyyteen ja kovuuteen. Meidän pitää näyttää millaista peliin valmistautumisen nautinto ja iloisuus ovat olleet, RoPS-luotsi toteaa varmasti.

Malisen mukaan sini-valkoiseen huumaan pääsee vielä mukaan, sillä kentällä on joukkueen fani-tuotteiden myyntipiste.

- RoPS:n fanituotteita löytyy kentältä myyntipisteistä, toivottavasti sini-valkoista RoPS:n väriä näkyy kentällä mahdollisimman paljon, Malinen toivoo

RoPS - KuPS sunnuntaina 18.10. klo 14:00 keskuskentällä. Koko ottelun voit katsoa IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

 

Luettu 1311 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309