ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 05 lokakuu 2015 21:06

RoPS:lle niukka tappio Maarianhaminassa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Isäntäjoukkue IFK Mariehamn ei ”kuvia kumartanut” maanantai-illan Veikkausliigakamppailussa Maarianhaminassa RoPS:aa vastaan, vaan vei kolme pistettä sarjakakkosen RoPS:n nenän edestä niukoin 1-0 lukemin. Nuo lukemat tarkoittavat sitä, että RoPS jatkaa Veikkausliigan kakkosena pisteen päässä Seinäjoen Jalkapallokerhosta ja pisteen edellä Helsingin Jalkapalloklubia.

Ottelu kulki RoPS:n hallinnassa, mutta joukkue oli tehoton päästyään kotijoukkueen maalin lähelle. Laukaukset maalia kohti menivät ottelussa RoPS:lle selvin 7-1 lukemin ja kulmapotkut lukemin 10-3. Vieraiden hallinnasta huolimatta onni oli lopulta isäntäjoukkueen puolella. Ottelun lopussa vain neljä minuuttia ennen täyttä aikaa kotijoukkueen Aleksei Kangaskolkka pääsi vapaapotkun jälkitilanteessa onnekkaasti RoPS pelaajan puskemaan palloon ja sutaisi sen RoPS-maaliin ja näin pisteet jäivät kotijoukkueelle.

RoPS:n ”työmyyrä” Mika Mäkitalo harmitteli ottelun jälkeen ottelun lopputulosta, enemmän oli napapiiriläisillä hakusessa Maarianhaminasta.

- Taistelupelihän tämä oli. Harmittavasti vaan ottelun lopputulos oli tänään tämmöinen. Totta kai jokainen joukkue haluaa voittaa, meillä on kaksi peliä jäljellä ja sitten katsotaan lopputulos, otetaanko me mestaruus vai ei, päätti RoPS:n tärkeä keskikenttäpelaaja ”Muksu” Mäkitalo.

Seuraavaksi RoPS kohtaa kotikentällään 18.10. Kuopion Palloseuran. Voitto tuosta ottelusta takaisi napapiiriläisjoukkueelle vähintään pronssiset mitalit Veikkausliigasta.

 

Luettu 1280 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309