ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 19 syyskuu 2015 13:16

RoPS vahvalla itseluottamuksella HJK:n kotiluolaan

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura matkaa huomiseksi sunnuntaiksi Helsinkiin kohtaamaan moninkertaisen Suomen mestarin Helsingin Jalkapalloklubin. Liigan piikkipaikalla oleva RoPS ei lähde Helsinkiin nöyristelemään, vaan tavoitteena on haastaa mestari HJK tosissaan.

- HJK on kotiluolassaan kova vastus. Meille on mitä mainioin paikka päästä suuren yleisön edessä haastamaan moninkertainen Suomen mestari kotikentällään. Meidän usko omaan tekemiseen on vahva, itseluottamus kova ja kiilto silmissä kirkas. Riittääkö tämä tilanne HJK:a vastaan, se nähdään huomenna, toteaa RoPS-valmentaja Juha Malinen luottavaisena.

Loppukaudeksi RoPS:aan hankittu hyökkääjakolossi Eero Markkanen alkaa olla jälleen iskussa ja vaarallinen pelaaja vastustajalle.

- Eero on koko ajan harjoituksissa nostanut tasoaan ja miehen pelikunto paranee päivä päivältä, Malinen sanoo tyytyväisenä kärkimieheensä.

Malisen mielestä huominen ottelu tulee selkeästi olemaan Veikkausliigan huippuottelu, jossa kamppaillaan kovaa jopa Suomen mestaruudesta.

- Meidän ottelut HJK:n kanssa ovat kahden viime kauden aikana olleen tiukkoja ja tasaisia. HJK on hieman päässyt hallitsemaan pelejä, mutta me olemme pystyneet hyvin iskemään vastaan. Molemmat joukkueet pelaavat aktiivista peliä ja kipinät käyvät kentällä, uskoo RoPS-luotsi.

Malisen mukaan nimet Kandji, Savage ja Zeneli pistävät hiljaiseksi, sen verran kovista nimistä on kysymys.

- Tuon kovan kolmikon kanssa meidän pitää olla tarkkana, sillä tuolla joukolla riittää oveluutta, nopeutta ja taitoa, kehuu Malinen vastustajansa pelaajia.

 

Luettu 971 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309