ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 09 syyskuu 2015 10:33

RoPS voitto mielessä Jaron kimppuun

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura lähtee torstain Veikkausliigakierroksella Keskuskentälle vieraaksi saapuvan Jaron kimppuun voitto mielessä. Mitalikamppailussa mukana olevalle RoPS:lle ei ottelusta kelpaa muu kuin voitto.

- Pelaajatilanteemme on hyvä: sairastupa on tyhjentynyt, pelikiellot saatu hoidettua ja uusia miehiä riveissä. Olemme hyvässä iskussa loppukautta ajatellen, taisteluintoa ja -taitoa löytyy, joten vain voitot kelpaavat, toteaa RoPS-valmentaja Juha Malinen varmasti.

Jaro-ottelu lukeutuu Malisen mukaan tärkeisiin ja suuriin otteluihin monellakin tapaa.

- Tästä ottelusta alkaa molempien joukkueiden loppukiri Veikkausliigassa. Me pelaamme loppukauden mitaleista, Jaro taistelee putoamista vastaan, Malinen sanoo.

Malinen odottaa Jaro-ottelusta mielenkiintoista kamppailua sarjapisteistä.

- Ottelut Jaron kanssa ovat yleensä aina olleet hyvin tapahtumarikkaita, sillä molemmat joukkueet panostavat pallolliseen peliin ja hyökkäämiseen, RoPS-luotsi tietää.

RoPS:lla on Malisen mukaan tällä hetkellä jopa kilpailua pelipaikoista, joten mies ei vielä tiedä keitä kaikkia kentällä nähdään. Hyökkäykseen joukkueella on asettaa maalitykki Aleksandr Kokon lisäksi tuoreet vahvistukset Eero Markkanen ja jamaikalainen Tramaine Stewart.

- En pysty vielä sanomaan mikä meidän avauskokoonpano tulee olemaan, sillä vaihtoehtoja on nyt vihdoin käytössä. Kannattaakin tulla kentän laidalle katsomaan ketkä käyvät huomenna Jaron kimppuun, kehottaa RoPS-luotsi Juha Malinen.

Mies uskoo Keskuskentän katsomon täyttyvän huomenna RoPS-faneista, luvassa kun on hyvän ottelun lisäksi hieno sää.

- Uskon että huomenna nähdään yleisöryntäys Keskuskentällä ja paikalla on 4000-5000 katsojaa. Kannattaakin joko ostaa istumapaikka etukäteen tai saapua paikalle ajoissa, RoPS-valmentaja neuvoo.

 

Luettu 1074 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309