ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 30 elokuu 2015 10:23

RoPS teki työt Turussa, Inter maalit

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Interin maalivahti Magnus Bahne pelasi uran 100. nollapelinsä Veikkausliigassa. RoPSista ei ollut miehen selättäjäksi. Interin maalivahti Magnus Bahne pelasi uran 100. nollapelinsä Veikkausliigassa. RoPSista ei ollut miehen selättäjäksi. Kuva: Raija Suopajärvi

Pallopelit ovat joskus epäoikeudenmukaisia.

Kapteeni Antti Okkonen: ”Kyllä me pelasimme tänäänkin ihan hyvän ottelun ja olimme energisiä. Huolellisuudessa vain on ongelmia.”Rovaniemen Palloseura teki Turun Kupittaan syyskesäisen helteisellä kentällä täyden työpäivän Interin vieraana mutta kotijoukkue teki vastaavasti maalit.

RoPS:n selvästä pallonhallinnasta huolimatta Inter voitti ottelun luvuin 2-0 (1-0).

– Ei voi sanoa, että se täyttä p*skaakaan olisi ollut. Kyllä me pelasimme tänäänkin ihan hyvän ottelun ja olimme energisiä. Huolellisuudessa vain on ongelmia. Emme yksinkertaisesti voi päästää noin vastustajia tekemään helppoja maaleja kuin tänään tapahtui, Antti Okkonen tunnusti ottelun päätyttyä.

RoPS:illa oli ongelmia kentän molemmissa päädyissä.

Maalipaikat ottelun sisällä olivat pitkään tasan mutta kun Inter hyödynsi omat tilanteensa kliinisellä tavalla, oli lopputulos juuri niin ankea kuin olettaa saattaa.


Lopputulos oli ankea sikälikin, että molemmat Interin maaleista tulivat RoPSin omista virheistä. Ensimmäisen maalin niittasi Joni Aho pilkulta, toisen Inter-ikoni Henry Lehtonen komean Ahon juoniman läpiajon päätteeksi.

Molemmissa osumissa RoPS:n alin puolustuslinja oli sillä kuuluisalla kebabkioskilla.

– Se oli tyhmä virhe. Ei sillä tavalla voi myydä itseään topparina kuin Interin ensimmäisessä maalissa tapahtui, Okkonen myönsi.


Myös päävalmentaja Juha Malinen puuttui asiaan.

– Kaksi karmeaa topparivirhettä tänään meiltä, yhtään asiaa kaunistelematta. Obilorinkin kanssa on asioista puhuttu, mutta ei se siltä välttämättä tänään näyttänyt.

– Meillä on hyviä pelaajia mutta tänään ei ollut heidän iltansa. Nyt nähdyt kevätjuhlaliikkeet eivät välttämättä olleet sitä mitä toppareilta odotetaan, Malinen puhisi.

Kolikon toisella puolella oli viimeistelyn tehottomuus.

Ottelun päätyttyä Interin Magnus Bahne juhli sadatta nollapeliään Veikkausliigassa, eikä oikeastaan tullut edes kunnolla testatuksi.

Vedot olivat joko vaisuja tai suuntautuivat väärille koordinaateille. Asia piirtyi myös Malisen verkkokalvoille.

– En tiedä onko tämän materiaaliongelma vai ei mutta fakta on, että emme ole löytäneet viime viikkoina jatkuvasti vaarallista nippua kentälle. Kun pelimme kulki oli Saksela-Pirinen-Kokko koko ajan tuloksekkaita. Aina löytyi joku joka laittoi palloa maaliin tilanteen niin vaatiessa.

– Nyt Kokko ja Pirinen olivat poissa ja Saksala puolustuksessa. Se heijastui suoraan kentälle, päävalmentaja heitti.


Maalintekoon kaivattua lisävoimaa on odotettavissa Aleksandr Kokon toipilasvaiheen edistymisen kautta. “Boriksen” paluu on Malisen mukaan lähellä, mutta toisaalta myös kovin kaukana.

– Periaatteessa saamme hänet maajoukkuetauon jälkeen takaisin rinkiin. Mutta koska hän on täydessä pelikunnossa, on vielä arvoitus. Revähdysvammojen kanssa täytyy olla tarkkana.

Urheilutieto/Jari Nikkola
© 2015 Lapin Kansa

 

Luettu 1355 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309