ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 28 elokuu 2015 13:12

David Ramadingaye RoPS:n riveihin loppukaudeksi

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Veikkausliigan kakkossijalla majaileva ja mitalia liigasta hakeva Rovaniemen Palloseura vahvistaa rivejään loppukaudeksi yli 100 Veikkausliigapelin kokemuksen omaavalla David Ramadingayella. Isän puolelta tsadilaistaustainen, Oulussa syntynyt 25-vuotias pelimies siirtyy RoPS:aan kakkosessa pelaavasta Hongasta. Veikkausliigassa Ramadingaye on pelannut MyPa:ssa kausina 2011-2013 ja viime kaudella IFK Mariehamnissa.

- Olen iloinen, että saadaan Davidin kaltainen kokenut suomalainen pelaaja joukkueeseen loppukaudeksi. Vaikka hän on lähtökohtaisesti keskikenttäpelaaja, hän pystyy pelaamaan usealla eri paikalla ja se on meille tärkeää, sillä millekään pelipaikalle meillä ei ole ylitarjontaa pelaajista. Hän tuo joukkueeseen kovaa asennetta ja liikettä, iloitsee RoPS-luotsi Juha Malinen uudesta pelaajastaan.

Malisen mukaan Suomen nuorisomaajoukkueissa aikoinaan pelannut Ramadingaye tulee RoPS:n vahvuuteen jo huomiseen vierasotteluun Interiä vastaan.

Ramadingaye itse on tyytyväinen, kun pääsee loppukaudeksi pelaamaan taas Veikkausliigaan.

- Tosi hyvällä mielellä olen siirrosta. Takana on pitkä vuosi ja nyt on kiva päästä hyvään joukkueeseen taistelemaan mitaleista, toteaa keskikentän pohjalla parhaiten viihtyvä pelimies.

Myös siirto näinkin lähelle synnyinkaupunkiaan Oulua on miehelle mieluinen.

- Kiva päästä pelaamaan näin lähelle sukulaisia, Oulussa asuvat edelleen kaikki äidin puolen sukulaiset, Ramadingaye sanoo.

Mies itse ei välttämättä odota heti ensimmäisessä ottelussa komennusta kentälle saati sitten paljoa peliaikaa.

- Toki olen valmiina menemään heti kentälle, kun kutsu käy, mies toteaa tyytyväisenä.

 

Luettu 1834 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309