ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 18 elokuu 2015 08:34

Hradecky pyssytti upeasti

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Tomas Hradecky teki Rovaniemen Palloseuran johtomaalin komealla laukauksella toisen puoliajan alussa. Tomas Hradecky teki Rovaniemen Palloseuran johtomaalin komealla laukauksella toisen puoliajan alussa. Kuva: Jussi Leinonen

Rovaniemen Palloseura pelasi hyvän ottelun HIFK:n vieraana Helsingissä, mutta se ei riittänyt voittoon asti edes miesylivoimalla.

HIFK piti kuitenkin tappiottoman kotilinsä ja nousi lopussa tasapeliin.Yhä kotikentällään ilman tappiota jatkava HIFK onnistui nousemaan 1-1-tasatilanteeseen, kun Ville Salmikivi ampui pallon takakulmaan 80. peliminuutilla.

Sitä ennen kaikki näytti RoPS:n kannalta erittäin valoisalta.

RoPS pelasi miesylivoimalla 19. peliminuutilta lähtien, kun HIFK:n Jukka Halme sai punaisen kortin telottuaan kahteen otteeseen RoPS:n Moshtagh Yaghoubia.

Tosin HIFK:n kannattajat ottivat RoPS-pelaajan hampaisiinsa ulosajon jälkeen, sillä heidän mielestään RoPS:n keskikenttämies filmasi varsinkin toisen varoituksen kohdalla.

– Ensimmäinen varoitukseen johtanut tilanne oli ihan selvä. Ei siinä mitään, mutta toisessa ”Mosa” veti tilanteen mielestäni yli. Aika heppoisesti toinen varoitukseni tuli, sanoi HIFK:n Jukka Halme.

– Se (Halme) sanoi minulle että filmasin, mutta en minä niin tehnyt, Yaghoubi kuittasi.

RoPS:n 0-1 maalin ampui huikealla kaukolaukauksellaTomas Hradecky toisen jakson alussa. RoPS:n taituri sai palloon täydellisen osuman noin 30 metristä ja ampui pallon verkkoon.

– Minulla oli ihan selkeä kuva mitä siinä haen. Jos tekniikka ja osuma palloon ovat hyviä, niin kyllä se sitten onnistuu, Tomas Hradecky sanoi.

– Tomasilla on aivan helvetin hyvä veto. Se oli hieno maali. Tänään pallo meni sinne minne pitikin, ”Mosa” Yaghoubi kehui joukkuetoveriaan.

Ennen tasoitusmaaliaan HIFK:n paras maalipaikka oli Pekka Sihvolalla, mutta yleensä varma maaliniekka laittoi tällä kertaa pallon ohi avopaikasta 75. minuutilla. Tasoitusmaalin jälkeen nähtiin armotonta taistelua molemmin puolin.

Mikko Korvenkari / Urheilutieto
© 2015 Lapin Kansa

 

Luettu 1267 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309