ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 12 elokuu 2015 10:15

”RoPS on unelmapaikka tällä hetkellä!”

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Juha Malinen (oik.) jatkaa Rovaniemen Palloseuran liigajoukkueen päävalmentajana. Toimitusjohtaja Petri Jaatinen on erittäin tyytyväinen jatkosopimuksen syntymiseen. Juha Malinen (oik.) jatkaa Rovaniemen Palloseuran liigajoukkueen päävalmentajana. Toimitusjohtaja Petri Jaatinen on erittäin tyytyväinen jatkosopimuksen syntymiseen. Kuva: Raija Suopajärvi

RoPS on tällä hetkellä minulle unelmapaikka valmentaa. Kokonaisuus itseni ja perheeni kannalta on paras mahdollinen, Juha Malinen sanoo ja sanoissa on mukana painoa ja tunnetta.

Juha Malinen jatkaa RoPSin päävalmentajana vähintään vuoden.Rovaniemen Palloseura julkisti tiistaina odotetusti päävalmentaja Juha Malisen jatkavan seuran peräsimessä kontrahdissaan olevan optiovuoden.

– RoPS oli ainoa todellinen vaihtoehto. Minun ja seuran symbioosi on sellainen, ettei tämä välttämättä yhteen vuoteen jää, päävalmentaja jatkaa.


RoPSin toimitusjohtaja Petri Jaatinen kertoi seuran neuvotelleen Malisen kanssa jo alkukesästä asti hyvässä yhteisymmärryksessä. Niinpä option takarajasta heinäkuun lopusta ei ollut syytä pitää tiukasti kiinni.

– Joukkueella on ollut kiirettä, kuten myös seuran hallinnolla, ja vasta nyt oli sopiva hetki julkistaa asia.

Malisen RoPS on pelannut tähän asti huikean kauden ja joukkue on Veikkausliigassa toisella sijalla. Jaatinen painottikin seuran olevan erittäin tyytyväinen Malisen tekemään työhön.

– Kyllä Juha on tällä kaudella näyttänyt kyntensä.

Malinen nauttii työstään Rovaniemellä.

– Kaupunki ja Santasport ovat taanneet huippuolosuhteet. Lisäksi lähimmät työtoverit eli joukkue on erinomainen. Yleensä joukkueessa on joku musta lammas, mutta nyt en ole sitä löytänyt.

Valmentajan kiitokset sai myös rovaniemeläinen jalkapalloyleisö.

– Aloitin Veikkausliigavalmentajana vuonna 1994, ja olen nähnyt paljon. Sellaista jalkapallokulttuuria, mitä Rovaniemellä on ollut heinäkuusta alkaen, en ole kokenut missään. Yleisö on todella sitoutunut joukkueeseen.


Malinen kertoi nyt myös tavoitteistaan Palloseuran päävalmentajana.

– Tässä työssä on aina uudelleen todistettava kykynsä ja halusin näyttää myös Rovaniemellä olevani ammattimies. Tavoitteenani oli poistaa RoPSista hissijoukkueen leima. RoPS on nyt pysyvästi seura, joka rankataan kuuden kärkiseuran joukkoon, kävi tällä kaudella lopulta miten tahansa.

Seuraava sesonki on jo päävalmentajan mielessä.

– Selkeä lähtökohta on rakentaa joukkue, joka on ensi kaudella kuuden parhaan joukossa.

Malinen lupasi, että siirtoikkunan aikana joukkueessa tapahtuu vielä liikehdintää, mutta ei paljastanut yksityiskohtia.

– En ole varma, että Obilor pelaa meillä koko loppukautta, SJK-peliinkin häntä tullaan katsomaan.

Markku Saukko
© 2015 Lapin Kansa

 

Luettu 991 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309