ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 11 elokuu 2015 17:08

Malinen jatkaa RoPS:n peräsimessä

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
RoPSin toimitusjohtaja Petri Jaatinen (vas.) ja päävalmentaja Juha Malinen sopimuksen julkaisemistilaisuudessa. RoPSin toimitusjohtaja Petri Jaatinen (vas.) ja päävalmentaja Juha Malinen sopimuksen julkaisemistilaisuudessa. Kuva: Timo Törmänen

Rovaniemen Palloseura julkisti tänään jatkosopimuksen seuran Veikkausliigajoukkueen päävalmentaja Juha Malisen kanssa. Sopimus kattaa ensi kauden.

- Kesäkuusta saakka olemme neuvotelleet Juhan kanssa jatkosta ja nyt pääsimme siihen pisteeseen, että sopimus voidaan julkaista. Seura on ollut erittäin tyytyväinen Juhan panokseen, hän on tänä vuonna näyttänyt kyntensä kun on päässyt vaikuttamaan tämän kauden joukkueeseen. Seuralla ei ollut mitään syytä vaihtaa valmentajaa, kiittelee RoPS:n puheenjohtaja Petri Jaatinen Malisen panosta seurassa.

Malinen itse oli erittäin tyytyväinen aikaansaatuun sopimukseen. Hänellä ei ollut mitään muita virityksiä RoPS:n lisäksi lukuunottamatta sitä että mies on hakenut Suomen maajoukkueen päävalmentajan pestiä.

- Olen todella tyytyväinen työhöni Rovaniemellä, arvostan lähimpiä työkavereitani tosi paljon. Tätä kokonaisuutta ei itseni eikä perheeni kannalta kannattanut lähteä muuttamaan. Olen valmentanut Veikkausliigassa vuodesta 1994 lähtien enkä ole missään päin Suomea nähnyt tällaista jalkapallokulttuuria kuin Rovaniemellä on, tyytyväinen RoPS-luotsi toteaa.

 

Luettu 1388 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309