ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 10 elokuu 2015 22:44

RoPS valmiina voittamaan SJK:n

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Keskiviikon Veikkausliigakierroksella nähdään Rovaniemen Keskuskentällä todellinen ottelujen helmi, kun sarjakakkonen Rovaniemen Palloseura saa vieraakseen sarjakolmosen Seinäjoen Jalkapallokerhon. RoPS:n kokoonpano elää nyt koko ajan, kun varoitustilin täyttyminen pistää avauskokoonpanon miehiä "jäähylle" tasaiseen tahtiin. Tämä ei miellytä RoPS-valmentaja Juha Malista lainkaan.

- Kokko ja Jammeh "lusivat" keskiviikkona "pahan pojan" mainettaan, molemmat saivat sunnuntaina kauden neljännen varoituksen. On tämä varoitussysteemi Veikkausliigassa todella käsittämätön. Esimerkiksi "Boris" sai kauden alussa kolmessa ottelussa peräjälkeen varoituksen ja oli varoituksetta 17 ottelua, mutta kun otti 21:nnessa ottelussa köykäisestä tilanteesta keltaisen kortin, joutuu huilaamaan yhden ottelun, päivittelee RoPS-luotsi.

Malisen mukaan hän ihmettelee Veikkausliigan varoitusjärjestelmää kaikkien joukkueiden ja pelaajien puolesta.

- Kyllä varoitusjärjestelmän täytyisi myös huomioida se, että pelaaja on selvästi muuttanut tapojaan, kuten "Boris", joka pelasi peräti 17 ottelua ilman varoituksia, Malinen manaa järjestelmää.

Sunnuntain tappio-ottelusta FC Lahdelle Malinen kehuu avauksen miehiä Obiloria, Yaghoubia ja Sakselaa tuuranneita Jarkko Lahdenmäkeä, Tomas Hradeckya ja Tommi Haanpäätä, jotka tulivat avauskokoonpanoon hyvällä sykkeellä.

- Meidän pelissä Lahtea vastaan ilahduttivat eniten Lahdenmäen kypsä ja kova topparipelaaminen, Hradeckyn kovaotteinen ja selkeä keskikenttäpeli sekä Tommi Haanpään suoraviivainen ja nöyrä hyökkäyspeli, RoPS-luotsi kehuu otteitaan kovasti parantunutta "reservikolmikkoaan".

SJK-ottelusta tulee Malisen mukaan kova kamppailu, sillä aina kun kentälle tulee SJK, tulee kentälle hyvin organisoitu joukkue.

- Nimet Aksalu, Gogoua, Hetemaj, Pelvas, Tuco ja Riski ovat sellaisia nimiä, että laatua on kentälle luvassa, Malinen toteaa.

RoPS saa otteluun ensimmäistä kertaa mukaan tuoreen "´jenkkivahvistuksen" Remin, joka on erittäin mielenkiintoinen pelaaja.

- Kymmenen maalia USA:n juniorimaajoukkueessa aikoinaan kertoo jotain miehen tasosta. Uskon, että meidän joukkue on valmis voittamaan SJK:n. Tapio Suomista lainatakseni "tervetuloa seuraamaan hienoa jalkapallonäytelmää", RoPS-luotsi Juha Malinen sanoo luottavaisena.

 

Luettu 1089 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309