perjantai, 07 elokuu 2015 12:04

Amerikkalaishyökkääjä RoPSin riveihin

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
John Oluremi William John Oluremi William Kuva: Timo Törmänen

Rovaniemen Palloseura on tehnyt kuluvan kauden loppuun asti ulottuvan pelaajasopimuksen kolmikymppisen amerikkalaishyökkääjä John Oluremi Williamin kanssa. Oluremillä on juuren Nigeriassa, sillä hänen isänsä on lähtöisin Nigeriasta ja on pelannut Nigerian jalkapallomaajoukkueessa.

Monia maita kiertänyt 178-senttinen Oluremi hankittiin leventämään RoPS:n kapeaa pelaajamateriaalia.

- Meillä on tällä kaudella ollut liian vähän vaihtoehtoja hyökkäyspäässä, joten Oluremin hankinnalla pyrimme laajentamaan hyökkäysarsenaaliamme. Lisäksi tarvimme uusia miehiä joukkueeseen, koska 5-6 pelaajallamme on varoitustili yhtä vaille täynnä, kertoo RoPS:n urheilujohtaja Jari Ilola.

Amerikkalainen Oluremi on pelannut hyökkäyksessä niin keskellä kuin molemmilla laidoillakin. Mies on urallaan kiertänyt pelaamassa mm. Tanskan, Serbian ja Azerbaijanin liigoissa. Viimeksi hän pelasi Marokon Botolassa MAS Fez-nimisessä joukkueessa. Rovaniemelle maalitykki saapuu Turkista, missä hän on ollut harjoittelemassa sikäläisten seurojen kanssa.

- Maaleja olen tullut tekemään, sehän on hyökkääjän tehtävä. Samoin haluan auttaa joukkuetta pärjäämään liigassa, Oluremi toteaa tavoitteistaan RoPS:ssa.

 

Luettu 1277 kertaa