ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 04 elokuu 2015 10:32

RoPS täydentää liigarinkiä heti kun siirtoikkuna aukeaa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Akseli Kalermo on pelannut poikien maaottelun muun muassa Rovaniemellä. Vastassa oli muutama vuosi sitten Ruotsi. Akseli Kalermo on pelannut poikien maaottelun muun muassa Rovaniemellä. Vastassa oli muutama vuosi sitten Ruotsi. Kuva: Veli-Jukka Mustajärvi

Rovaniemen Palloseuran liigajoukkueen kaventunut pelaajarosteri kaipaa vahvistusta heti kun siirtoikkuna torstaina aukeaa.Seuran urheilutoimenjohtaja Jari Ilola kertoo haun olevan päällä ja uutisia on luvassa lähipäivinä.

RoPSin ryhmää rasittavat ennen muuta pelikiellot ja varoitustilit. Toppari Obilor sai seuraa pelikieltoon päätyneestä ”Mosa” Yaghoubista Kuopion reissun jäljiltä.

Myös gambialaistoppari Abdou Jammehin korttitili on yhtä merkintää vaille pelikielto.

Vaaravyöhykkeessä on puolenkymmentä muutakin pelaajaa. Lisäksi Janne Saksela on ollut sairaslistalla.

– Rinki on sen verran kapea, sillä sitä pyritään nyt vahvistamaan mahdollisuuksien mukaan, Ilola kertoo.

Tarjokkaista ei ole ainakaan puutetta. Ilolan mukaan pelaaja-agentteja on ollut liikekannalla valtavasti.

– Tunne on, että pelaajia liikkuu vielä normaaliakin enemmän.

RoPS hakee ensisijaisesta pelaajaa hyökkäyspäähän. Kroaatti Vilim Posinkovicin sopimuksen purku jätti paikan ainakin yhdelle pelaajalle.

Huhut kertovat seuran testaavan/palkkaavan gambialaisen hyökkääjän. Yhtenä nimenä on mainittu myös IFK Luulajan 191-senttinen ruotsalaishyökkääjä Erido Poli, joka kävi ennen liigan alkua kurittamassa RoPSia kahdella maalilla harjoitusottelussa ennen liigaa. Polin tekemisistä on ollut kiinnostunut myös Allsvenskanin IFK Göteborg.


Varmin tulija on 18-vuotias toppari/puolustaja Akseli Kalermo, joka on ollut RoPSin harjoituksissa jo useampaan otteeseen.

Oulun Luistinseurasta lähtenyt pelaaja on palloillut viime vuodet ulkomailla, viimeksi Italiassa Atalantan Primaveran joukkueessa. Sitä ennen Kalermo oli ruotsalaisen Brommapojkaran harjoitusvahvuudessa.

Kalermo valittiin vuoden 2013 poikapelaajaksi Suomessa ja on ollut vakiokasvo poikien maajoukkueessa.

RoPS ei ole toistaiseksi tehnyt sopimusta pelaajan kanssa, mutta Ilolan mukaan se on lähipäivien asian.

Kari Pyykkö
© 2015 Lapin Kansa

 

Luettu 1322 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309