ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 02 elokuu 2015 22:29

RoPS:n tappioton putki poikki Kuopiossa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran peräti yhdentoista ottelun mittainen tappioton putki katkesi tänään Kuopiossa, missä isäntäjoukkue Kuopion Palloseura ”kylvetti” rovaniemeläisvieraitaan oikein olan takaa voittaen ottelun lopulta 3-0 lukemin. Tappio oli kauden toiseksi suurin liigan kakkosena edelleen jatkavalle rovaniemeläisjoukkueelle.

RoPS-valmentaja Juha Malisen mukaan joukkueen valmistautuminen otteluun onnistui hyvin ja ottelun aloitus oli hyvä, saadusta vapaapotkusta ei kuitenkaan saatu kuopiolaisten maaliverkkoja venymään

- Markicin maali 10 minuutin pelin jälkeen oli erittäin hyvin tehty maali. Ehkä meidän miesvartiointi oli kuitenkin hieman löysää tilanteessa ja tietty ”miehisyys” puuttui myös meidän pelistä, RoPS-luotsi harmitteli.

Toiselle jaksolle RoPS-luotsin täytyi muuttaa hieman joukkueensa miehitystä

- KuPS:lle iso hatunnosto ottelusta, he pelasivat todella miehekkäästi tänään. Kun peli oli 3-0 kotijoukkueelle, meidän piti vain huolehtia siitä, etteivät meidän pelaajat ota keltaisia kortteja ja pelikieltoja seuraavaan otteluun, Malinen kertasi ottelun tapahtumia.

Malisen mukaan seuraavien päivien aikana ratkaistaan se, kuinka hyvä RoPS tällä hetkellä oikein onkaan.

- Nyt koettiin tappio pitkästä aikaa. Onhan se tosi kova vaatimus niille pelaajille, jotka joutuvat liigaympyröihin pelattuaan pääasiassa kakkosta farmijoukkue Santa Clausin riveissä, Malinen ymmärsi joukkueensa muuttuneen kokoonpanon pelaajia ykköstoppari Obilorin puuttuessa pelikiellon vuoksi kokoonpanosta.

Malinen kuitenkin uskoo, että rovaniemeläiset haluavat näyttää seuraavassa ottelussaan kotikentällä, mistä puusta heidät onkaan oikeasti tehty.

- Uskon, että viikon päästä kotikentällä FC Lahtea vastaan pääsemme taas tasollemme ja pääsemme näyttämään runsaslukuiselle kotiyleisölle meidän todellisen tasomme, RoPS-luotsi totesi luottavaisesti.

 

Luettu 817 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309