ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 23 heinäkuu 2015 11:42

Juha Malinen hakee Huuhkajien päävalmentajaksi

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
RoPSin valmentaja Juha Malinen on hakenut A-maajoukkueen päävalmentajan paikkaa. RoPSin valmentaja Juha Malinen on hakenut A-maajoukkueen päävalmentajan paikkaa.

Rovaniemen Palloseuraa luotsaava Juha Malinen hakee Suomen jalkapallomaajoukkueen päävalmentajan paikkaa, kertoo MTV Sport.

Neuvottelut RoPSin kanssa jatkopestistä ovat myös pitkällä.Malisen RoPS on tällä hetkellä jalkapalloliigan kärjessä yhdessä Helsingin Jalkapalloklubin kanssa.

– Olen ollut pitkään mukana suomalaisessa jalkapallossa ja seurannut A-maajoukkueen edesottamuksia näköalapaikalta. Olen vakuuttunut siitä, että minulla olisi valtavasti annettavaa maajoukkueen peräsimessä, Malinen kertoo MTV Sportille.

Malinen neuvottelee parhaillaan myös jatkosopimuksesta RoPSin kanssa.

– Olen kyllä kertonut avoimesti puheenjohtaja Risto Nivalle, että tulen hakemaan maajoukkueen päävalmentajan virkaa, Malinen sanoo.

Niva kertoo, että sopimusneuvotteluissa ollaan pitkällä.

– Olemme käyneet yksityiskohtia läpi ja olemme lähellä sopimusta.

Nivan mukaan Malisen haku Huuhkajien päävalmentajaksi ei vaikuta RoPSin ja Malisen sopimusneuvotteluiden aikatauluun.

– Me menemme tietysti ihan omalla aikataululla. Meillä on 2+1 vuotinen sopimus ja siinä lukee, että optio pitää käyttää heinäkuun loppuun mennessä. Toivottavasti saamme sopimuksen tehtyä siihen mennessä, Niva kertoo.

Juha Malisella on aikaisempaa maajoukkuekokemusta Kazakstanin alle 21-vuotiaiden päävalmentajan pestistä vuodelta 2007. Pesti päättyi potkuihin samana vuonna.

Palloliitto hakee entisen päävalmentajan Mixu Paatelaisen korvaajaa avoimella haulla. Haku päättyy 3. elokuuta.

© 2015 STT/LK Mikko Kinisjärvi

 

Luettu 1012 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309